طرز تهیه خوراک میگو
سه شنبه 19 فروردین 1399 1:30 PM
خوراک میگو یکی از خوشمزه ترین خوراک هایی هست که توصیه می کنم حتما یه بار امتحان کنید . مخصوصا" دوستانی که هنوز نتونستن با میگو کنار بیان
پیشنهاد میکنم حتما حتما این خوراک رو امتحان کنید چون عطر و طعم بینظیری داره... خوراک میگو یکی از خوشمزه ترین خوراک هایی هست که توصیه می کنم حتما یه بار امتحان کنید . مخصوصا" دوستانی که هنوز نتونستن با میگو کنار بیان.
پیاز: 1 عدد
بادمجان: 1 عدد متوسط
هویج: 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک
قارچ ورقه شده: 1 فنجان
میگو: 300 گرم
ذرت کنسروی: نصف فنجان
سیر: 1 حبه درشت
نمک,فلفل سیاه: به مقدار لازم
اب لیموی تازه: 1 عدد
ابتدا پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا سبک شود .
بادمجان نگینی را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
هویج را درشت رنده کرده و به مواد بالا اضافه کرده و تفت دهید.
سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز بریزید و تفت دهید.
قارچ و میگو را نیز همزمان اضافه کرده , شعله را کمی زیاد کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا قارچ و میگو نیز خوب بپزند.
نکته: اگر شعله کم باشد میگو و قارچ هردو آب میندازند و سفت میشوند.
نکته: زمان پخت میگو و قارچ خیلی کم است. چیزی حدود 3 تا 4 دقیقه.
در آخر سیر رنده شده , ذرت و نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم. بعد از خاموش کردن آب لیموی تازه را روی خوراک بریزید و سرو کنید.
این مقدار برای 2 نفر کافی ست.
پیشنهاد میکنم حتما حتما این خوراک رو امتحان کنید چون عطر و طعم بینظیری داره...