طرز تهیه رول ماکی تنوری فینگر فود خوشمزه
رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فودها به غذاهای انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می شوند. این پیش غذاها تقریبا با هر نوع ذایقه ای سازگار هستند و در مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می گیرند.
مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری :
سیب زمینی آب پز شده | 3 عدد |
جعفری خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
گشنیز خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
سس مایونز | 2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه پودر شده | به مقدارلازم |
آب لیمو ترش تازه | 1 قاشق سوپخوری |
فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده | 1 عدد |
ژامبون ماکی تنوری ورقهای برش خورده | 300 گرم |
این محصول حاوی ۹۰ درصد گوشت مرغ است که در فرآیند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است.
طرز تهیه رول ماکی تنوری :
برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.
در این مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون ماکی تنوری را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه های آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.
به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبونها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتیمتری را به وجود بیاورند.
پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.