کلوچه سیب، میان وعده ای خوشمزه
پنج شنبه 14 فروردین 1399 12:39 PM
کلوچه سیب و یا کوکی سیب یکی از انواع میان وعدههای خوشمزه و فوق العاده میباشد که میتوانید به صورت خانگی و خیلی راحت درست کنید. در واقع سیب و گردو یکی از ترکیبات و مواد اولیهای است که میکس آن با مواد دیگر برای طبخ یک عصرانه خوشمزه بسیار عالی میشود. میتوانید این روش طبخ راحت را برای آماده کردن کلوچه سیب یاد بگیرید و این خوراکی خوشمزه را برای فرزندان خود به عنوان میان وعده مدرسه تهیه کنید.
این نان مغزدار شیرین هم به عنوان یک صبحانه عالی و خوشمزه به همراه شیر گرم سرو میشود و هم به عنوان عصرانه و میان وعده بسیار عالی و خوشمزه میباشد. وجود مواد اولیه سالم و مغذی برای طبخ این کلوچه علاوه بر خوشمزه بودن این خوراکی، آن را جزو سالمترین و مقویترین کوکی نیز قرار داده است؛ بنابراین کلوچه سیب از خوش طعمترین و عالیترین کلوچههایی است که میتوانید در روز و به همراه چای و شیر گرم میل کنید. ظاهر این کلوچه شبیه به کیک میباشد و لبه ترد و طعم سیب آن و عطر دارچین این خوراکی شما را راضی خواهد کرد. سیب نیز که میوه تمام فصلها است و همیشه در دسترس میباشد، میتوانید خیلی سریع این کوکی را درست کنید. البته میوه سیب نیز خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد و از همه مهمتر برای پوست و شفافیت صورت بسیار مفید میباشد.
از دیگر انواع کلوچهها و کیکهای خوشمزه که میتوانید در منزل تهیه کنید میتوان به کلوچه آویشن، کلوچه مغزدار، کوکی با شکلات چیپسی، بلینی، چنگمال، کیک گردو و بادام، کیک ارده، کیک انجیر، کاپ کیک گیلاس و کیک لامینگتون اشاره کرد.
مواد لازم
آرد: ۱ ٫ ۵ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ پیمانه
کره: ۱ قالب
وانیل: به میزان لازم
سیب متوسط: ۲ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مراحل پخت
شکر و تخم مرغها را در یک ظرف با همزن کامل مخلوط کنید.
کره را با بخار کتری ذوب کنید و نصف کرهای شده را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را نیز به مخلوط افزوده و هم بزنید.
سیبها را نیز خزد کنید و به خمیر کلوچه اضافه کنید.
برای سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و فر را در دمای ۱۶۰ درجه تنظیم نمایید.
حالا خمیر را به شکل گلولههای گردو درست کنید و کمی پخت کنید و در سینی فر بگذارید.
سینی کلوچهها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.