پاسخ به:طرز تهیه انواع فینگرفود ساده و خوشمزه
چهارشنبه 6 فروردین 1399 11:30 AM
فینگرفود کرپ اسفناج و پنیر
فینگرفود کرپ اسفناج و پنیر
این فینگرفود خیلی خوشرنگ می شود و کاملا مناسب میز مهمانی ها است، در کنار فینگرفودهای دیگر خیلی جلوه دارد.
مواد لازم برای کرپ اسفناج و پنیر :
اسفناج بدون ساقه | 2 مشت پُر |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
آرد | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1/3 قاشق چایخوری |
گوجه گیلاسی | 7-8 عدد |
پنیر خامه ای | نصف پیمانه |
ادویه مورد نیاز | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کرپ اسفناج و پنیر :
داخل کاسه ای بزرگ، اسفناج و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید. و بعد این مخلوط را داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی خوب خرد کنید و له کنید.
آن را خوب بزنید که بوی تخم مرغ ندهد. سپس آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. باید یک خمیر شل سبز بدست بیاید، چون مقدار آب اسفناج ها و سایز تخم مرغ ها با هم متفاوت است، ممکن است با این میزان آرد خمیر ما شل نباشد، در این صورت چند قاشق شیر (یا حتی آب) به آن اضافه کنید.
باید یک خمیر نسبتا شل مانند ماست زده شده بدست بیاید، کف یک تابه نچسب را با روغن چرب کنید و روی شعله ی ملایم داغ کنید، بعد از داغ شدن از مرکز خمیر را داخل تابه بریزید.
با کفگیر یا پشت قاشق خمیر را هدایت کنید به صورتی که یک دایره بزرگ نازک از خمیر آماده شود. زمانی که یک سمت خمیر به خوبی پخت آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم به بپزد. کرپ آماده شده است آن را کنار بگذارید. و سراغ درست کردن رول آن بروید.
پنیر خامه ای و ادویه مورد علاقه تان را به پنیر اضافه کنید (مثلا من زیره را خیلی دوست دارم، شما بسته به ذائقتان می توانید از فلفل سیاه، پره فلفل قرمز، آویشن و .. هم استفاده کنید.) و خوب مخلوط کنید. همه جای کرپ از پنیر مزه دار شده بمالید. سعی کنید ضخامت همه جای آن یکسان باشد. سپس آن را رول کنید. معمولا یک رولت بلند و باریک آماده می شود.
برای اینکه پنیر سفت شود و موقع برش اذیت نشوید رولت را با سلفونی بپوشانید و حدود 20-30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.
و بعد از بیرون آوردن آن را با حرکات رفت و برگشت با چاقو اره ای برش بدهید. (یعنی فشار عمودی ندهید، مانند اره کردن برش بزنید)
می توانید تیغه چاقو را بعد از هر برش با کاغذ آشپزخانه تمیز کنید تا لبه برش ها کثیف نشود.
سپس گوچه گیلاسی را از وسط نصف کنید و روی هر رول با یک خلال دندان یک نصف گوجه را فیکس کنید. و با جعفری ذرت و هر چیز دیگری تزیین کنید.