طرز تهیه انواع فینگرفود ساده و خوشمزه
چهارشنبه 6 فروردین 1399 11:27 AM
طرز تهیه انواع فینگر فود
سفارش فینگرفود یک گزینه خیلی خوب برای تکمیل پذیرایی شما در مهمانی ها و لذت بخش تر کردن غذا خوردن در جمع خانواده است.
همانطور که از اسم آن مشخص است، فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می شود. فینگر فود را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد؛ هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش غذا از فینگر فود سرد استفاده کنیم.
از سینی فینگر فود برای پذیرایی در مراسمی مثل عروسی و نامزدی، تولدها، و سایر جشن ها می توان استفاده کرد. به عنوان مزیت دیگر پذیرایی با فینگر فود میتوان به این اشاره کرد که اندازه کوچک این نوع غذا باعث میشود بتوانید در مهمانیها با انتخاب ترکیبهای مختلف طعمهای زیادی را مزه کنید.
در واقع انواع فینگرفود ها را می توان به عنوان پیش غذا یا کنار غذا و یا حتی مزه هایی برای بعد از سرو غذا استفاده کرد و میز ناهار، شام یا تولد و جشن خود را با آنها تزیین کرد.
رولت تخم مرغ
طرز تهیه رول تخم مرغ
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
فلفل دلمه ای سبز | 1/2 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
آب | 1 قاشق سوپخوری |
نان ترتیلا | 2 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس تکه های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند.
فلفل های سرخ شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم مرغ بپزد.
سپس آن را به آرامی از داخل تابه بردارید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکه های تخم مرغ را روی نان های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه های فلفل سرخ شده را روی آنها بچینید.
اکنون نان ها را به آرامی لوله کنید. رول تخم مرغ را با خلال دندان سفت کنید. به کمک یک چاقوی تیز به تکه های کوچک برش دهید. برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و آنها را تزیین کنید و سرو کنید.