0

طرز تهیه پولکی زعفرانی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

طرز تهیه پولکی زعفرانی
سه شنبه 5 فروردین 1399  3:24 PM

دستور تهیه آبنبات پولکی زعفرانی

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه آبنبات پولکی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پولکی زعفرانی سوغات استان اصفهان می‌باشد که به دلیل طعم فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد و طرز تهیه‌ی بسیار ساده و راحتی دارد.

دستور تهیه آبنبات پولکی زعفرانی


مواد اصلی
شکر
۱ پیمانه
آب
۱/۲ پیمانه
سرکه
۱/۴ پیمانه
زعفران (حل شده در آب جوش)
۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده، غلیظ شده وقوام پیدا کند. مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند.

زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می‌توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.

آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود. با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید.

دستور تهیه آبنبات پولکی زعفرانی


سایر نکات
ابنبات قیچی: از همین مایه بصورت نواری روی سینی چرب شده ریخته و زرشک یا دانه‌های هل یا پودر لیمو عمانی روی آن پاشیده لوله کرده و قیچی می‌کنید. فقط باید سریع باشید و قبل از سرد شدن مواد به ان‌ها فرم دهید.

اگر پولکی زیاد حرارت ببیند تیره و سوخته میشود، و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی‌شود.

اگر اولین بار است که ابنبات درست میکنید زعفران را حذف کنید تا بتوانید رنگ مایه را به خوبی تشخیص داده و قبل از تیره شدن از روی حرارت بردارید

منبع: پاپیون

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها