پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه
پنج شنبه 7 فروردین 1399 12:39 PM
بنام خدا
نظر بیل گیتس در مورد ویروس کرونا:
کووید -19 واقعا چه چیزی به ما یاد می دهد؟
من عمیقاً باور دارم که هدفی معنوی در پس هر آنچه اتفاق میافتد وجود دارد، چه برداشت ما از آن اتفاق خوب باشد، چه بد.
مایل هستم نظر خود در مورد آنچه ویروس کرونا با ما انجام می دهد را با شما به اشتراک بگذارم:
🔺 به ما یادآوری میکند خانه و خانواده چهقدر اهمیت دارند و چهقدر ما از آنها غافل بودهایم. این ویروس ما را به خانههایمان برگردانده تا دوباره بتوانیم وحدت خانواده خود را مستحکم کنیم.
🔺 به ما یادآوری میکند که کارِ اصلی ما شغلمان نیست. شغل کاری است که ما انجام میدهیم، نه آنچه بخاطر آن به دنیا آمدهایم. کارِ اصلی ما مراقبت از یکدیگر است، محافظت از یکدیگر و کمک به یکدیگر.
🔺 به ما یادآوری میکند که نفس خود را تحت کنترل داشتهباشیم. یادآوری میکند هرچهقدر هم که فکر میکنیم بزرگ هستیم، یا دیگران فکر میکنند بزرگ هستیم، تنها یک ویروس می تواند دنیای ما را متوقف کند.
🔺 به ما یادآوری میکند که قدرتِ اختیار و اراده در دستان ماست. می توانیم انتخاب کنیم که همکاری کرده و به یکدیگر کمک کنیم، ببخشیم، تقسیم کنیم. یا می توانیم انتخاب کنیم خودخواه باشیم، احتکار کنیم، یا فقط از خودمان مراقبت کنیم. قطعاً در سختیها است که هرشخص رنگ واقعی خود را آشکار میکند.
🔺 به ما یادآوری میکند که می توانیم صبور باشیم، یا وحشتزده شویم. می توانیم درک کنیم که چنین شرایطی بارها و بارها در طول تاریخ اتفاق افتاده و این نیز خواهد گذشت، یا بترسیم و امروز را آخر دنیا بدانیم و درنتیجه بیشتر باعث ضرر شویم تا سود.
مطلب ادامه دارد......