0

عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه
سه شنبه 5 فروردین 1399  9:50 PM

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

بنام خدا

با سلام

ضمن عرض تبریک سال جدید و نوروز باستانی 1399 و فرارسیدن بهار طبیعت و اعیاد شعبانیه که همگی برای تفکر و تعقل هستند و خصوصا در این روزهای خاص که یک ویروس بسیار کوچک کاری جهانی کرد و تمام آنهایی را که از یاد خدا غافل شده بودند یا حضور خدا در زندگی هایشان کمی کمرنگ شده بود فرصت داد تا زمانیکه در خانه هایشان هستند و وقت کافی استراحت دارند کمی تفکر کنند که اگر خداوند اراده کند کاری انجام شود هیچ قدرتی در برابر قدرت خدا وجود نخواهد داشت و بار دیگر همه ما را متوجه قدرت لایزال الهی کرد مانند مسافرین کشتی که در حال غرق شدن هستند و از ته دل بیاد تنها نگهدارنده و یاری دهنده (ایزد منان) می افتند ماهم اعتقاداتمان و ایمانمان را به خداوند قادر متعال روز بروز بیشتر کنیم و تنها منبع یاری دهنده را مالک یوم الدین بدانیم.تا جائیکه تمام آنهائیکه قبلا سرمستی کرده و به راحتی خود را در حد فرعون زمان میدانستند این روزها درمان درد این ویروس را توسل به باریتعالی دانسته و از درگاه خداوند ارحم الراحمین کمک و یاری می طلبند و لذا بنده هم دعایی برای این روزها دارم:

خدایا...

دستانم کوتاه است

و دیوار دردها و حادثه ها بلند است

کاری از من ساخته نیست

خودت پناه و تسکین مردم سرزمینم باش

کمک کن تا دوباره مردم سرزمینم بخندند

سلامتی بزرگترین نعمت خداست

از خداوند منان روح و جسمی سالم

برای شما دوستان گرامی طلب می نمایم

و آرزو دارم بهترین ها

در زندگی قسمت و روزی شما شود

بیائید در این شرایط حساس ضمن توکل به خداوند متعال دستورات متخصصان امر را رعایت کرده و تاجائیکه برایمان مقدور هست در خانه بمانیم وگرنه......

البته گفتنی در این مورد زیاد هست که اگر عمری بود برایتان خواهم گفت.ان شاءالله

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza aza1393 alirezazaeri ma1393 fatemehza 13321342
دسترسی سریع به انجمن ها