0

معرفي كتاب هاي سايت مستور

vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 421

پاسخ به:معرفي كتاب هاي سايت مستور
شنبه 25 دی 1389  5:21 PM

ستارهایی که خیلی دور نیستند چاپ ارسال به دوست
25 خرداد 1389 ساعت 14:10

کتاب «ستاره هایی که خیلی دور نیستند» مجموعه ی داستان کوتاه و اثر زیبایی از «سید علی شجاعی» است. علی شجاعی همان پسر سید مهدی شجاعی معروف است و اگر فکر می کنید که در این کتاب نان اسم پدرش را می خورد سخت در اشباهید!

علی شجاعی جوان با ذوق 27 ساله ای است که با قلم توانای خودش چنین اثری را خلق کرده است. از نظر ابتکار و سلیقه در انتخاب سوژه ها، نگاهی نو و کاملاً جوانانه دارد. از نظر سبک و لحن نوشتار نیز تنه ای به قلم «رضا امیرخانی» (نویسنده ی من او، ارمیا، بی و تن...) زده است.

سید علی شجاعی در مقدمه ی کتابش از سه استادی یاد کرده است که قلمش را مدیون آنهاست:

1.سید مهدی شجاعی (نویسنده ی کتابهای: کشتی پهلو گرفته، پدر عشق و پسر، آفتاب در حجاب، غیرقابل چاپ و ...)

2.سید مجتبی حسینی (مجتهد و مهندس و نویسنده ی کتابهای: با حسین تا مهدی (عج)، در انتظار بهار، بازگشت و ...)

3.محمد تقی اختیاری (نویسنده ی 6+1، آن 14 نفر، تماشای آفتاب و ....)

بخشی از داستان کوتاه «رؤیای دیدنی» را از این کتاب می خوانیم:

«خواندم:

-امشب نیت کرده ام که ذکر یا بانو بگیرم، هزار بار و بعد از هر صد بار، چهل مرتبه یا رؤیا، می گویند ذکر مجربّی است. شیخ در حاشیه ی کتاب شریف مقاتل الضعفا بِیَد اللُّطفا آورده: چون دختری نازک خیال و رعنا صفت به قصد جانت در آمد این ذکر گیر، باشد که اثر کند و سهل تر جان دهی و چون در دام صیادی...

رویا به پایش زد و بلند خندید، خیلی بلند، آنقدر که نگران همسایه ها شدم... در حالی که هنوز می خندید دستش را به کنار مبل کشید و عصای سفیدش را برداشت و به قصد زدن من در هوا تکان داد.

- کجایی رامین؟»

ستاره هایی که خیلی دور نیستند، شامل 12 داستان کوتاه است. این کتاب در 132 صفحه با قیمت 2200 تومان توسط نشر نیستان به چاپ رسیده است.

واکنش خواننده پس از خواندن هر داستان کوتاه: غافلگیری!

پ.میعاد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها