0

معرفي كتاب هاي سايت مستور

vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 421

پاسخ به:معرفي كتاب هاي سايت مستور
شنبه 25 دی 1389  5:15 PM

خانه ام همین جاست چاپ ارسال به دوست
04 مهر 1389 ساعت 00:49

...چند گروه مشخص توی شهر مانده بودند. یک عده که کاری به دین و مذهب نداشتند ولی می گفتند خرمشهر وطن ماست. یک عده هم بچه های بسیجی و مذهبی که با اعتقاد می جنگیدند و عده ای هم از روستایی ها که می گفتند سر و صدا می خوابد و دلشان نمی آمد گاو و گوسفندهایشان را رها کنند. من هم می خواستم مثل آن ها همه چیز را به همین سادگی ببینم؛ اما خرمشهر داشت سقوط می کرد...

تب و تاب جوانی و نوجوانی را درک کرده اید؟ پر شور و آرزومند، عاشق کشف و تجربه کردن! همیشه در زندگی افراد، هستند موقعیت هایی که راهی باشند برای پاسخ دادن به این تب و تاب. موقعیت هایی که یک دفعه و ناخواسته درگیرش می شوی و آن ها هستند که تو را می سازند و آن وقت، تو می شوی وارث شرایط زمانه ی خودت.

این ها حرف هایی ست که «افسانه قاضی زاده» می گوید و به آن ها اعتقاد دارد.

راستش را بخواهید به خود آدم بستگی دارد که وارث زمانه اش بشود یا نه. کتاب «خانه ام همین جاست» خاطرات زندگی افسانه است در دوران جنگ. خاطراتی که به ما  نشان می دهد چطور افسانه و افسانه های آن روزها، شدند وارث جنگ. حتی اگر علاقه ای به خواندن خاطره و یا داستان های جنگی نداشته باشید، مطمئن هستیم با خواندن اولین فصل از این کتاب، تا آخر آن را بدون وقفه خواهید خواند. کوتاه بودن فصول کتاب و همچنین کم حجم بودن کل آن، از مزایایی ست که خواننده را بیشتر به خواندنش ترغیب می کند.

ساده و صمیمی بودن متن کتاب هم خواننده را به سختی فهم مطالب نمی اندازد و به طور کلی، نثر آن طوری ست که وقتی خواندن کتاب را آغاز می کنید، احساس می کنید که هم قدم با شخصیت آن پیش می روید؛ سختی هایش را حس می کنید، غم ها و شادی هایش را درک می کنید، همراه آن می خندید و اگر احساساتتان قوی باشد، حتی تا گریه هم پیش می روید!

این کتاب در هفت فصل، خاطرات افسانه قاضی زاده را از زبان خودش بیان می کند. متن زیر قسمتی از این کتاب است:

...وقتی برای نظافت وارد اولین اتاق عمل شدم، وحشت کردم. کف اتاق پر بود از خون و چرک و دست و پای قطع شده و پوست بدن. یک پسر پانزده، شانزده ساله در اتاق بود که داشت تمیز می کرد. گفتم: «کسی نیست به شما کمک کند؟ چرا این قدر اتاق ها کثیف اند؟»

همین جور که کار می کرد گفت: «خانم از صبح تا حالا چندین نفر را توی این اتاق عمل کردند. بعضی از خدمه ها هم به خاطر اضطراب و نگرانی کار را ترک کرده اند و به خارج منطقه رفته اند. کسی نمانده که این کارها را بکند. فقط من و برادرهایم کارهای خدماتی را انجام می دهیم.» ...

کتاب خانه ام همین جاست، مصاحبه ای ست که گلستان جعفریان با افسانه قاضی زاده انجام داده است و انتشارات سوره مهر، آن را با قیمت 1100 تومان منتشر کرده است.

پژواک
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها