0

معرفي كتاب هاي سايت مستور

vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 421

معرفي كتاب هاي سايت مستور
شنبه 25 دی 1389  5:11 PM

آنگاه هدایت شدم... چاپ ارسال به دوست
12 دی 1389 ساعت 10:43

کتاب من ساده و بي آلايش است. داستان يک سفر است. داستان يک کشف نوين؛ نه اکتشاف در جهان اختراعات و ابتکارات  تکنيکي و فيزيولوژيکي، بلکه در جهان عقايد و در ميان سيلي از مکتبهاي مذهبي و فلسفه هاي ديني. اينها حرفهاي محمد تيجاني است درباره کتابش . " آنگاه هدايت شدم " حکايت  مردي است که در جامعه اي سني پرورش مي يابد، در جواني متحول مي شود و زمانيکه پا به سن مي گذارد دست به تبليغ گسترده اعتقاداتش مي زند.

تيجاني در کتابش از محيطي که در آن رشد کرده مي گويد، از سفرهاي عقيدتي اش به مصر و حجاز و عراق و ايران و کشورهاي ديگر، از آشنايي اش با شيعيان و به ترديد افتادنش، از پژوهشهايي که به دنبال ترديدش انجام داده است، از دلايل شيعه شدنش، از مناظره هايش با اهل سنت و دليل ها و برهان هايش،  از اينکه چطور با انتشار خبر شيعه شدنش در تونس (زادگاهش) سيل تهمتها به سويش سرازير مي شود که جاسوس اسرائيل است و به اصحاب پيامبر دشنام مي دهد! از آزارهايي مي گويد که او و خانواده اش را وادار مي کند به پاريس مهاجرت کنند.

مهمترين ويژگي کتاب اين است که با خواندنش مي تواني از ديد يک سني به شيعه و عقايد شيعه نگاه کني. مي تواني افکار و احساس او را نسبت به خودت درک کني.

همچنين کتاب در بخشهاي مختلف، به شبهاتي که اهل تسنن درباره عقايد شيعه مطرح مي کنند پاسخ مي دهد. متن زير از چاپ چهل و پنجم اين کتاب انتخاب شده است:

پس از نماز عصر بود که ديدم يکي از خطبا، ميان عده اي از نمازگزاران نشسته است و درس مي دهد. به سويش راه افتادم و از حرفهاي حاضرين فهميدم که قاضي مدينه است. نشستم و به سخنانش گوش دادم. بعضي از آيات قرآن را تفسير مي کرد. پس از پايان درس، وقتي مي خواست  بيرون برود متوقفش کردم و گفتم: آقاي من ! ممکن است مقصود اهل بيت در اين آيه شريفه که مي فرمايد: "انما يريد الله ليذهب عنکم الرجس اهل البيت و يطهرکم تطهيرا "برايم بيان بفرماييد ؟ پاسخ داد: مقصود زنان پيامبر است و ابتداي آيه را خواند که خطاب به زنهاي پيامبر است. گفتم علماي شيعه مي گويند که اين آيه به علي، فاطمه، حسن و حسين اختصاص دارد. من هم پاسخشان دادم که آغاز آيه " يا نساءالنبي" دارد ولي آنها جواب دادند: تا آنجا که سخن از زنان پيامبر بود، تمام افعال با صيغه جمع مونث آمده است مثل: " لستن ، فلاتخضعن، و قرن في بيوتکن، ولاتبرجن، واقمن الصلاه و آتين الزکوه، واطعن الله و رسوله " ولي در اين قسمت از آيه که خاص اهل بيت است، صيغه جمع عوض شده و " ليذهب عنکم و يطهرکم " آمده است.

عينکش را بالا زد و نگاهي معنادار به من کرد و گفت: زنهار ! بترس از اين افکار زهرآلود! شيعيان  طبق هواي خودشان آيات قرآن را تاويل مي کنند و اصلا درباره علي و فرزندانش آياتي دارند که ما هيچ اطلاعي از آنها نداريم و قرآن ديگري دارند!! که آن را "مصحف فاطمه " مي نامند! من هشدارت مي دهم که فريبشان را نخوري.

م. عمران زاده

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها