سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
سه شنبه 27 اسفند 1398 6:49 AM
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با هندوانهی قرمز رنگ میتوانید طبق دستور زیر یک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.
دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
زمان لازم: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای سرکه هندوانه:
برشهایی از هندوانهی بی دانه ۱ پیاله
توت فرنگیهای نصف شده ۱ پیاله
سرکهی سفید ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سرکه هندوانه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمیتوانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.
اطلاعات غذایی این سس:
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم
منبع: بیتوته