0

ترشي آلبالو

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

ترشي آلبالو
شنبه 25 دی 1389  4:31 PM

 

موادلازم :
آلبالو :‌ يك كيلوگرم
نمك وسركه :‌ به اندازه كافي



 

طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، در صافي ريخته ومقداري نمك به آن مي زنيم ، چند ساعت مي گذاريم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و‌‌ ظرف را از سركه پر مي‌كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم .
كاري از: مريم اسلامي نژاد
نويسنده كتاب طباخي مريم بانو


 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها