0

ماجرای خواندنی قلعه سردار اسعد بختیاری یا کاخ مشروطیت!

mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

پاسخ به:ماجرای خواندنی قلعه سردار اسعد بختیاری یا کاخ مشروطیت!
جمعه 23 اسفند 1398  10:43 PM

سلام

با تشکر از این معرفی بسیار زیبا .

سال 1380بنده در کتاب گذری بر جونقان همین مطالب را ذکر کرده ام با توجه به منابع خارجی وداخلی و اقاویل بزرگان شهر . وعلاوه بر این مطالب بنده از عوان کودکی در کنار همین قلعه برزگ شدم و در مدرسه اسعد چندین سال درس خواندم. این مطلب از آن جهت با اهمیت است که در مورد حونقان به طور اخص مطلبی منتشر نشد ه  مستند و خالی از ابهام  گذری بر جونقان را نوشتم . به شهر داری وقت دادم بعد چندی سر از فضای مجازی در آورد به نام کسی . وقتی اعتراض کردم نوشتند با توجه به مطالب آقای مقدم .جالب اینکه بدانید کتابی دوسه سال پیش منتشر شد . 10 صفحه از کتاب همین گذری بر جونقان بنده است ثابت کردم به نویسنده نشان دادم ولی جالب است بدانید اصلا نامی از بنده برده نشده. اما شما و خدا بداند که 6 سال برای این مطلب زحمت کشیدم . تا دست مایه و منبعی برای دیگران بخصوص دانشجویان شود.. بنده 180 به بالا مقام استانی کشوری و منطقه ای دارم . کافی است در اینترنت سرچ کنید شاعر و نویسنده منصور مقدم . آن وقت خواهید دید. ادعا نبوده است. فکر نمی کنم دبیری محیط زیست . ، جفرافیا ، پیام آسمانی . ترجمه درسهای عربی متوسط اول را با شعر درس دهد. اولین باز زمینهای جونقان را باشعر سرودم که قدیم هابسیار استقبال کردند .  یکی از خواجگان ملا رفیع نام        رفیق کبلعلی نوشند زیک جام . بله بزرگوار در همین سایت راسخون  191340 امتیاز برای بنده ثبت شده و هر روز یک تا دو فی البداهه از بنده را منتشر می کند. 34 سال دبیر و سه بار معلم نمونه شناخته شدم . در کنگره میرزا بیضا در سال 1384 فقط بنده و استاد عیدی مقاله نوشتیم و بر گزیده شدیم . فیلم و مقاله موجود است.  ببخشید باز هم از درج مطلب زیبا ممنون . خدا نگهدار . نویسنده وشاعر جونقانی منصور مقدم .

بس نشان و یادگار اندر جهان

قعله ای ماند ز اسعــد جونقان

مُهر مشروطه نمایان است یار

جای پائی از دلیــران بین عیان

فی البداهه: منصور مقدم جونقانی 23/12/1398

تشکرات از این پست
majid68 mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها