پاسخ به:طرز تهیه 4 نوع شیرینی عید
سه شنبه 20 اسفند 1398 6:50 PM
شیرینی کشمشی:
طرز پخت شیرینی کشمشی
مواد لازم برای شیرینی کشمشی :
خاک قند | 400 گرم |
آرد | 300 گرم |
روغن جامد | 200 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
کشمش | 100 گرم |
وانیل | به مقدارکم |
روش تهیه شیرینی کشمشی:
پودر قند و روغن را مخلوط کنید و هم بزنید تا سفید شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا بشکنید و وانیل را با زرده بزنید. سفیده را هم جدا بزنید و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در آخر، آرد و کشمش را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید، سپس مواد را در قیف بریزید، و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه بگذارید بپزد.