پاسخ به:طرز تهیه 4 نوع شیرینی عید
سه شنبه 20 اسفند 1398 6:50 PM
شیرینی آلمانی یا مشهدی:
طرز تهیه شیرینی مشهدی
مواد لازم برای شیرینی آلمانی یا مشهدی :
روغن جامد یا کره | 300 گرم |
پودر قند | 120 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک پنس |
عسل یا شربت بار | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 600 گرم |
شیر | 60 گرم |
مارمالاد دلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی مشهدی :
کره یا روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی بزنید عسل و شیر را مخلوط کنید.
در آخر آرد را اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید نباید ورز داده شود باعث روغن افتادن خمیر می شود.
خمیر را یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد به قطر کمتر از نیم سانت باز کنید و قالب بزنید نیمی از خمیرهای قالب زده را در وسط آن ها قالب بزنید.
شیرینی ها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد. (تا زمانی که کناره های خمیر طلایی شود.)
بعد از خنک شدن روی لایه های کامل مارمالاد بزنید و لایه ای که از وسط قالب زدید را روی آن قرار بدهید و سپس روی آن ها را تزیین کنید.
* استفاده از کره، این شیرینی عید را ترد و بیسکویتی می کند و استفاده از روغن شیرینی را نرمتر می کند.