0

طرز تهیه 4 نوع شیرینی عید

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه 4 نوع شیرینی عید
سه شنبه 20 اسفند 1398  6:49 PM


 

شیرینی های عید,طرز تهیه کراسان فندق

طرز تهیه کراسان فندق شیرینی عید نوروز

 

در این مطلب شما را با چند نوع آموزش شیرینی عید آشنا کرده ایم. از آن ها ایده بگیرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.

کراسان فندق:

مواد لازم برای کراسان فندق :

 کره 125 گرم 
 وانیل  1/8 قاشق چایخوری
 شکر 55 گرم 
 شکر قهوه ای 50 گرم 
 تخم مرغ  1 عدد
خامه  2 قاشق سوپخوری 
 فندق خردشده  55 گرم
 آرد  260 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا 80 گرم

 

طرز تهیه کراسان فندق :

برای طرز تهیه کراسان فندق یکی از شیرینی های عید نوروز، ابتدا کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.

 

فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. سپس سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.

 

بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز بدهید تا یکدست شود. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چایخوری در دست گرد کنید و سپس به شکل استوانه دربیاورید و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

 

تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

 

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و سپس داخل پودر شکر بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

 

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها