طرز تهیه 4 نوع شیرینی عید
سه شنبه 20 اسفند 1398 6:49 PM
طرز تهیه کراسان فندق شیرینی عید نوروز
در این مطلب شما را با چند نوع آموزش شیرینی عید آشنا کرده ایم. از آن ها ایده بگیرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
کراسان فندق:
مواد لازم برای کراسان فندق :
کره | 125 گرم |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
شکر | 55 گرم |
شکر قهوه ای | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
خامه | 2 قاشق سوپخوری |
فندق خردشده | 55 گرم |
آرد | 260 گرم |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر شکر اضافه | حدودا 80 گرم |
طرز تهیه کراسان فندق :
برای طرز تهیه کراسان فندق یکی از شیرینی های عید نوروز، ابتدا کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. سپس سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
خمیر را ورز بدهید تا یکدست شود. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چایخوری در دست گرد کنید و سپس به شکل استوانه دربیاورید و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و سپس داخل پودر شکر بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.