طرز تهیه فرنی با آرد ذرت برای کودک
پنج شنبه 15 اسفند 1398 9:33 AM
فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست میکردند و معمولا به صورت داغ سرو میشد. امروزه فرنی به صورت داغ یا سرد و به عنوان نوعی دسر بسیار سبک استفاده میشود. فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند و با شیره انگور، مربا یا عسل؛ یا بدون شیرینی و با اندکی نمک میخورند.
دسر فرنی یکی از خوراکیهای بسیار مفید برای هضم غذا است که اگر در تهیه آن از عسل استفاده شود، با داشتن مواد مغذی و لذیذ در کنار وظیفه هضم غذا میتواند به عنوان نوعی غذای مقوی برای کودکان نیز ایفای نقش کند. برای تهیه فرنی، آرد را در آب حل کرده و بر روی حرارت ملایم میپزند. سپس شیر را اضافه میکنند و هم میزنند و ۱۰ دقیقه دیگر میپزند. شکر را در مایهٔ فرنی میریزند و پس از دو سه جوش از روی حرارت برمیدارند. فرنی را بدون شکر نیز درست میکنند و با شیرهٔ انگور، عسل، مربا یا میوه میخورند. طرز تهیه فرنی برای نوزاد 5 ماهه را در مطلب زیر دنبال کنید:
فرنی را علاوه بر آرد با نشاسته نیز درست میکنند. در این دستورالعمل، نشاسته را داخل اندکی آب سرد حل کرده و سپس شیر و شکر (در صورتیکه با مربا یا عسل یا شیره انگور میل نشود) به آن اضافه میشود. سپس مخلوط حاصل را روی حرارت، به هم میزنند تا سفت شود. فرنی را میتوان به صورت کاکائویی و زعفرانی نیز تهیه کرد. برای فرنی کاکائویی کافی است مقداری کاکائو به آن اضافه شود و برای نوع زعفرانی یک قاشق زعفران آب کرده اضافه میشود. در این مقاله با طرز تهیه دو نوع فرنی با آرد ذرت آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد ذرت | |
آرد ذرت | 3 پیمانه |
شیر | 6 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 1 پیمانه |
کره | 2-3 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
جوز بویا برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه:
مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد ذرت | |
آرد ذرت | 4-5 قاشق غذاخوری |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 4-5 قاشق غذاخوری |
هل و گلاب | 4-5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
نکته:
هل و گلاب ترکیبی است از شیره هل با گلاب. برای درست کردن ۱ پیمانه هل و گلاب:
۸-۱۰ عدد دانه هل را با پوست بکوبید و در نیم پیمانه آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار آب به ۱/۲ برسد.