رشته های تحصیلی کاردانش
یک شنبه 4 اسفند 1398 2:54 PM
رشته های تحصیلی کاردانش
باید عرض کنیم که رشته های موجود در هنرستان ها در دو دسته کاردانش و فنی حرفه ای قرار می گیرند. هدف از ایجاد رشته های تحصیلی کاردانش و ترسیم آن در قالب نمودار رشته های کاردانش آموزش و تربیت نیروی انسانی کاردان و ماهر جهت به یادگیری در بازار است.
رشته ی کاردانش با هدف آموختن فنون و مهارت های مورد نیاز جامعه به افراد و هدایت و پرورش استعداد های دانش آموزان ، ایجاد شده است. رشته کاردانش شامل 3 زیر شاخه اصلی صنعت ، خدمات و کشاورزی و هنر می باشد. هر کدام از این 3 شاخه شامل چندین رشته می باشد ، به طوری که مجموعا شاخه کاردانش بیش از 150 زیر شاخه را شامل می شود ، ولی باید این نکته را در نظر داشته باشید که تمام این رشته ها در یک هنرستان کار دانش ارائه نمی شود ، در واقع هیچ هنرستانی تمام رشته ها را به صورت یک جا ارائه نمی دهد.
جهت مشاوره شناخت رشته های کاردانش از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
9099072952 تماس از سراسر کشور و 9092305587 (تماس از استان تهران)
تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
شاید در مسیر انتخاب رشته این سؤال برای شما به عنوان دانش آموز مطرح شود که آیا تفاوتی بین رشته های تحصیلی کاردانش با رشته های فنی حرفه ای وجود دارد؟
در این بخش، باید عرض کنیم که بله. تفاوت هایی بین رشته های این دو گروه دیده می شود که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
نخستین تفاوت زیر شاخه های رشته کاردانش با رشته های فنی حرفه ای در رابطه با بازار کار آن است.
واقعیتش را بخواهید دانش آموختگان رشته های تحصیلی کاردانش در مقایسه با فارغ التحصیلان رشته های فنی حرفه ای زودتر وارد بازار کار می شوند.
این موضوع از آنروست که دانش آموزان گروه کاردانش مهارتی را به شکل عملی فرا می گیرند و بعد از دریافت مدرک دیپلم امکان اشتغال را دارند.
اما دانش آموزان گروه فنی حرفه ای با اخذ دیپلم و در پایان مقطع کاردانی در این رشته ها امکان ورود به بازار کار به عنوان تکنسین را دارند.
دومین تفاوت به تعداد دروس عملی مربوط می شود که در شاخه کاردانش بیشتر است.
تفاوت دیگر و در واقع آخرین تفاوت بین رشته های تحصیلی کاردانش با رشته های فنی حرفه ای در مشکل تر بودن دروس فنی حرفه ای در قیاس با دروس زیر شاخه های رشته کاردانش است.
دروس شاخه کاردانش اکثراً درس های عملی هستند.
خلاصه مقاله : در این مقاله قصد داشتیم تا شما را با رشته های کاردانش آشنا کنیمو راهنمایی ای لازم را در این زمینه ارائه دهیم. متقاصیان عزیزی که قصد ثبت نام در رشته های کاردانش را دارند جهت دریافت راهنمایی های بیشتر میتوانند با مشاورین ما در تماس باشند.
منبع : رشته های تحصیلی کاردانش