0

مربای گل گاوزبان

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

مربای گل گاوزبان
شنبه 25 دی 1389  2:58 PM

 

مواد اولیه :

     گل گاوزبان 50 گرم
     شكر 100 گرم
     آب چهار پيمانه
     آبليمو يك قاشق غذاخوري



 

طرز تهيه: 

 گل‌هاي گاوزبان‌ را از شب قبل در آب خيس كنيد تا خاك‌شان گرفته شود، بعد آن را در آبكش ريخته و كاملا بشوييد تا تميز شود. آب و شكر را در قابلمه مسي (حتما بايد مسي باشد) ريخته تا قوام بيايد و كش‌دار شود. گل‌‌ها را داخل آن ريخته و چهار الي پنج دقيقه صبر كنيد تا چند جوش بزند. در آخر آبليمو را اضافه كنيد تا مربا كپك نزند.


 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها