مربای گل گاوزبان
شنبه 25 دی 1389 2:58 PM
مواد اولیه :
گل گاوزبان 50 گرم
شكر 100 گرم
آب چهار پيمانه
آبليمو يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گلهاي گاوزبان را از شب قبل در آب خيس كنيد تا خاكشان گرفته شود، بعد آن را در آبكش ريخته و كاملا بشوييد تا تميز شود. آب و شكر را در قابلمه مسي (حتما بايد مسي باشد) ريخته تا قوام بيايد و كشدار شود. گلها را داخل آن ريخته و چهار الي پنج دقيقه صبر كنيد تا چند جوش بزند. در آخر آبليمو را اضافه كنيد تا مربا كپك نزند.