دستور پخت کیک بادام فرانسوی
جمعه 18 بهمن 1398 8:24 PM
برترینها: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش میدهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.
مواد لازم:
مواد لازم جهت گلیز:
طرز تهیه:
۱. کف و دیواره قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را چرب کنید.
۲. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
۳. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (تا زمانی که بادامها طلایی رنگ شوند) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.
۴. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.
۵. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
۶. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۷. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
۸. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.
طرز تهیه گلیز:
۱. در کاسهای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.
۲. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.
۳. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.
۴. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادامها الک کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست