0

بيگدلي: داستان كوتاه دفاع مقدس وضعيت خوبي دارد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

شنبه 25 دی 1389  2:18 PM

89/10/25 - 12:12
شماره:8910250525
نسخه چاپي ارسال به دوستان
چهارمين جشنواره داستان كوتاه دفاع مقدس/

خبرگزاري فارس: احمد بيگدلي با تاكيد بر نقش جوايز ادبي در تثبيت روند ادبيات در كشور عنوان كرد: خوشبختانه داستان كوتاه دفاع مقدس در كشور از وضعيت مناسبي برخوردار است و به گمان من بخشي از اين موفقيت مرهون جايزه ادبي يوسف است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري چهارمين جشنواره داستان كوتاه دفاع مقدس، احمد بيگدلي -نويسنده و برگزيده كتاب سال جمهوري اسلامي ايران- گفت: به نظر من اين جايزه تاكنون توانسته گام‌هاي بلندي بردارد و به اهداف خوبي نائل شود، اما با توجه به ‌شناختي كه از ادبيات امروز ايران دارم، بايد بگويم كه مشكل ما پيش از آنكه به جشنواره‌هاي ادبي مرتبط باشد به خود نويسندگان بر مي‌گردد.
نويسنده «اندكي سايه» با موفق ارزيابي‌كردن گونه ادبي داستان كوتاه در ايران، اظهار كرد: من به عنوان يك خواننده پيگير آثار داستاني، روند رو به رشدي را در اين زمينه مشاهده مي‌كنم، اگرچه معتقدم ما هنوز در زمينه رمان و داستان بلند ضعف‌هاي زيادي داريم كه بايد آن‌ها را مرتفع كرد.
وي با تاكيد بر اهميت برگزاري جشنواره‌هاي ادبي آبرومند، تصريح كرد: اگر نهاد برگزاري جشنواره‌اي معيوب باشد و نتواند آنچنان كه بايد در سطح جامعه ظاهر شود، اثرات منفي آن متوجه جامعه خواهد بود و اين به نفع كشور نيست.
وي با انتقاد از برخي نويسندگان و هنرمندان جشنواره‌اي كه اهداف اقتصادي مشخصي را دنبال مي‌كنند، اظهار كرد: عده‌اي با سياه‌نمايي اوضاع سعي در جلب توجه غربي‌ها دارند و متاسفانه اين خط فكري در جريان داستان كوتاه كشور هم دنبال مي‌شود.
نويسنده رمان در دست انتشار «بي‌ترديد سه‌شنبه بود» خواستار توجه بيشتر دولت به نويسندگان شد و افزود: اينكه بخش دولتي متولي برگزاري يك جايزه ادبي باشد، بسيار خوب است؛ اما پيش از آن بايد به نويسندگان اطمينان داد كه آثارشان حذف و حصر نمي‌شود.
بيگدلي در پايان خاطرنشان كرد: اگر چه عمر برپايي جايزه ادبي يوسف به پنج سال هم نمي‌رسد، اما اينجايزه با عملكرد خوبي كه داشته، توانسته است اعتماد نويسندگان را جلب كند و اين بدون ترديد به رشد گونه ادبي داستان كوتاه دفاع مقدس در كشور منجر مي‌شود.
انتهاي پيام/و/6

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها