0

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان
پنج شنبه 10 بهمن 1398  7:08 PM

 
در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مجله سرآشپز: در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مواد مورد نیاز

  • بادمجان: ۶۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ پیمانه
  • سرکه قرمز: ۱ پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
  • سیر (خردشده) ک ۳ حبه
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • سیاه دانه: ۱ ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: ۱ پیمانه

ترشی لیته گوجه فرنگی

ترشی لیته گوجه فرنگی و بادمجان

روش پخت

۱. پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

۲. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

۳. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۴. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه‌ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها