طرز تهیهی کیک یخچالی با طعمی خاص
پنج شنبه 10 بهمن 1398 6:39 PM
وبسایت کوکپد - ماندانا مرادی: کیکهای خانگی میانوعدهی بسیار خوشمزه و دلچسبی هستند، اما به دلیل کمی وقتگیر بودن پخت آنها شاید گاهی از درست کردن آن صرف نظر کردهایم. نوعی دیگر از کیکهای خانگی هستند که نیاز به پخت ندارند و بسیار راحت و سریع میتوان آنها را آماده کرد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما دستورتهیهی یک کیک یخچالی با طعمی خاص را آموزش دهیم.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. بیسکویتها را خود کرده در ظرفی میریزم.
۲. در قابلمهای کوچک پود کاکائو و آب رو قاطی میکنیم و روی حرارت میگذاریم وقتی جوشید وقوام آمد کره و وانیل را اضافه میکنیم هم میزنیم تا خوب غلیظ بشود و گردو را هم خورد کرده به آن اضافه میکنیم.
۳. مایع غلیظ شده را به بیسکوییتها اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۴. وقتی خوب مخلوط شد در قالب کمر بندی میریزیم و با قاشق فشار میدهیم که مواد فشرده شوند و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
۵. حالا خامه رو در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم با قاشق هم میزنیم و یک ق غ به آن عسل میزنیم
۶. بعد از یک ساعت کیک را بیرون میآوریم و قالب کمربندی رو باز میکنیم؛ و خامه را روی کیک میریزیم و با قاشق همه جای کیک را خامه میزنیم و مغز پسته و بادام هم روش میریزیم دوباره به مدت دوساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیرد
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست