0

طرز تهیه بورک

 
123412341234
123412341234
کاربر جدید
تاریخ عضویت : مرداد 1398 
تعداد پست ها : 5
محل سکونت : تهران

طرز تهیه بورک
سه شنبه 24 دی 1398  12:42 PM

در این بخش می خوانیم:

  • بورک چیست
  • تاریخچه ی بورک
  • انواع بورک
  • طرز تهیه بورک گوشت و سیب زمینی

 

بورک چیست و از کجا آمده؟

 

بورک که نحوه ی تلفظ صحیح آن با کسره بر حرف ر میباشد (به ترکی Börek) یکی از محبوب ترین میان وعده ها در کشور ترکیه است.

بورک علاوه بر کشور ترکیه در سایر مناطق از جمله: بالکان ها، قفقازها، ساکنان مشرق، ساکنان مدیترانه، اروپای شرقی و همینطور آسیای غربی مورد استفاده است.

این میان وعده ی لذیذ مدتیست که جای خود را در سفره های ایرانی نیز باز کرده است.

بورک از ترکیب یک خمیر معروف به نام "خمیر یوفکا یا فیلو" و مواد مختلف تهیه میشود. بورک را می توان هم در فر پخت هم در روغن سرخ کرد.

 

انواع بورک:

 

بورک انواع مختلفی دارد. بورک را هم به صورت یک تکه و در تابه های بزرگ میپزند و پس از پخت آن را به قطعات کوچک تقسیم میکنند و هم آن را به صورت تک نفره آماده میکنند.

اگر قصد دارید از بورک در وعده های صبحانه یا عصرانه استفاده کنید، میتوانید مقداری پنیر و سبزیجات در خمیر یوفکا بپیچید و برای سایر اوقات می توان از موادی مثل گوشت چرخ کرده، کالباس و سوسیس، مرغ، تخم مرغ، قارچ و .... هر چیزی که به آن علاقه مندید استفاده کنید.

 

 

 

•	بورک تک نفره ی پنیری

  • بورک تک نفره ی پنیری

 

 

 

بورک گوشت

  • بورک تک نفره ی گوشت

 

 

 

 

بورک سبزیجات

  • بورک سبزیجات

 

 

 

 

بورک کامل

  • بورک به صورت کامل و یک تکه

 

 

 

 

در ادامه طرز تهیه یک نوع بورک سنتی و آسان را برای شما آوردیم:

 

((بورک گوشت و سیب زمینی))

 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

 

مواد لازم میانی:

 

  •   1- 1 عدد پیاز (بزرگ و خرد شده)
  • 2- 450 گرم سیب زمینی (پوست کنده و خورد شده)
  • 3- 450 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4- ½ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
  • 5- نصف مکعب عصاره گوشت یا عصاره سبزیجات (اگر نبود از نمک و سایر ادویه جات استفاده کنید)
  •  

خمیر:

 

  • 1- 1 بسته خمیر یوفکا یا فیلو (حدودا 450 گرم خمیر یا 14 الی 18 ورق) = شما میتوانید خمیر یوفکا را به صورت آنلاین از سایت میمذی تهیه کنید.
  • 2- روغن (آفتاب گردان، کانولا، انواع روغن گیاهی _ ترجیحا به صورت اسپری)
  •  

برای روی بورک ها:

 

  • 1- ½ پیمانه آب
  • 2- 2 قاشق غذاخوری کره
  • 3- ½ قاشق غذاخوری نمک

 

طرز تهیه:

 

  1. 1- در یک کاسه ی بزرگ پیاز، سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای و ادویه جات را کاملا مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
  2. 2- فر را بر روی 490 درجه فارنهایت (250 درجه سلسیوس) گرم کنید.
  3. 3- یک لایه خمیر را بر روی سطح کار خود پهن کنید و به خوبی بر روی آن روغن اسپری کنید( یا با قلمو بر روی خمیر بزنید).
  4. 4- به اندازه ی یک مشت از مواد را بر روی لبه ی خمیر گذاشته به طوری که ضامت آن حدود 2 انگشت شست باشد.
  5. 5- خمیر را به دور مواد مثل یک سیگار لوله کنید.
  6. 6- روی خمیر لول شده را روغن بزنید.
  7. 7- خمیر لوله شده را درون یک ظرف (قابلمه یا پیرکس) که به روغن آغشته کرده اید بگذارید.
  8. 8- مراحل قبلی را برای تمام خمیرها (14 الی 18 ورق خمیر) تکرار کنید. و تمام لوله ها را محکم در کنار یکدیگر درون ظرف بگذارید.
  9. 9- ظرف را درون فر بگذارید.
  10. 10- دما فر را به 450 درجه فارنهایت (230 درجه سلسیوس) کاهش دهید.
  11. 11- بعد از 8 تا 10 دقیقه ی اول پخت، ظرف را بیرون آورده و روی آن را با فویل بپوشانید.
  12. 12- ظرف را به فر برگدانده و تا 20 دقیقه دیگر مواد را بپزید. (مجموع پخت 30 دقیقه شود).
  13. 13- پس از خارج کردن بورک از فر، کره ی آب شده به همراه آب را روی آن اسپری کنیدو روی آن نمک بپاشید. روی ظرف را با دستمال تمیزی بپوشانید و بگذارید خنک شود.

14- بورک را به ابعاد دلخواه به صورت عمودی برش زده و سرو کنید.

 

 مراحل 1 تا 4 تهیه بوراک

  • مراحل 1 تا 4

 

 

مراحل 5 تا 13 تهیه بورک

  • مراحل 5 تا 13

 

 

طرز صحیح برش بورک به صورت عمودی

 

طرز صحیح برش بورک به صورت عمودی

 

 

 

امیدوارم از این بورک های خوشمزه در منزل تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده و دوستان لذت ببرید. برای تهیه خمیر مورد نیاز برای تهیه بورک میتوانید به دسته بندی انواع خمیر در سایت مراجعه کرده و به صورت آنلاین سفارش دهید.

ما در اسرع وقت محصولات را به دست شما میرسانیم

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها