طرز تهیه بورک
سه شنبه 24 دی 1398 12:42 PM
در این بخش می خوانیم:
بورک چیست و از کجا آمده؟
بورک که نحوه ی تلفظ صحیح آن با کسره بر حرف ر میباشد (به ترکی Börek) یکی از محبوب ترین میان وعده ها در کشور ترکیه است.
بورک علاوه بر کشور ترکیه در سایر مناطق از جمله: بالکان ها، قفقازها، ساکنان مشرق، ساکنان مدیترانه، اروپای شرقی و همینطور آسیای غربی مورد استفاده است.
این میان وعده ی لذیذ مدتیست که جای خود را در سفره های ایرانی نیز باز کرده است.
بورک از ترکیب یک خمیر معروف به نام "خمیر یوفکا یا فیلو" و مواد مختلف تهیه میشود. بورک را می توان هم در فر پخت هم در روغن سرخ کرد.
انواع بورک:
بورک انواع مختلفی دارد. بورک را هم به صورت یک تکه و در تابه های بزرگ میپزند و پس از پخت آن را به قطعات کوچک تقسیم میکنند و هم آن را به صورت تک نفره آماده میکنند.
اگر قصد دارید از بورک در وعده های صبحانه یا عصرانه استفاده کنید، میتوانید مقداری پنیر و سبزیجات در خمیر یوفکا بپیچید و برای سایر اوقات می توان از موادی مثل گوشت چرخ کرده، کالباس و سوسیس، مرغ، تخم مرغ، قارچ و .... هر چیزی که به آن علاقه مندید استفاده کنید.
در ادامه طرز تهیه یک نوع بورک سنتی و آسان را برای شما آوردیم:
((بورک گوشت و سیب زمینی))
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم میانی:
خمیر:
برای روی بورک ها:
طرز تهیه:
14- بورک را به ابعاد دلخواه به صورت عمودی برش زده و سرو کنید.
طرز صحیح برش بورک به صورت عمودی
امیدوارم از این بورک های خوشمزه در منزل تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده و دوستان لذت ببرید. برای تهیه خمیر مورد نیاز برای تهیه بورک میتوانید به دسته بندی انواع خمیر در سایت مراجعه کرده و به صورت آنلاین سفارش دهید.
ما در اسرع وقت محصولات را به دست شما میرسانیم