بسم الله القاصم الجبارین به نام خداوندی که درهم شکننده سرکشان است از یک ایرانی به نوکر شیطان ، دونالد ترامپ نحوه ی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی ما ایرانی ها را به یاد شهادت قاسم ابن الحسن می اندازد که جسمش قطعه قطعه شد. و تو که پدربزرگت صاحب قمارخانه و فاحشه خانه بود و خودت نیز مشهور به قمار بازی و فحشاء هستی ما را به یاد یزید نوه ی ابوسفیان می اندازی. و اینکه هر دو قاسم در عراق خونشان بر زمین ریخت و بدنشان قطعه قطعه شد هم بی حکمت نیست. قاسم سلیمانی به آرزوی دیرینش رسید و مرگ پایان هر انسان است و بی تردید تو را نیز در کام خود خواهد کشید. اما شهادت چیزی است که تو اصلا نمی دانی چیست. تو از دنیا تنها ثروت و برج و قمار و شهوت رانی را می شناسی. به هر حال خطای بزرگی مرتکب شدی و خودت بهتر از هرکس می دانی که این خطای تو جان بسیاری از مردم وطنت که تو وظیفه ی محافظت از آنان را داری به خطر انداخته است. و اکنون بیهوده در باتلاقی که خودت ایجاد کرده ای دست و پا می زنی و دیری نخواهد پایید که در آن غرق خواهی شد. من نه سیاست مدارم، نه نظامی، نه تحلیل گر، نه کارشناس و استراتژیست. من فقط یک شهروند ایرانی ام. شهروندی که می بیند و می داند هر شب با آرامش و امنیت سر بر بالش گذاشته و خوابیده. فردا صبحش هم فرزندانش به مدرسه رفته اند با امنیت و همسرش به خرید رفته یا در منزل مانده با امنیت و خود به اداره ام رفته است با امنیت. امنیتی که آن را مدیون سربازان وطن است. قاسم سلیمانی نیز یکی از این سربازان بود که از آغاز تهاجم نظامی عراق به جبهه ها رفت و از ما در مقابل دشمن دفاع کرد و بعد از آن نیز همچنان به دفاع از ما در مقابل اشرار و متجاوزین ادامه داد. او هسته ی داعش را نابود کرد و نه تنها ایران که جان شهروندان اروپایی و حتی آمریکایی را از شر غده ی سرطانی داعش نجات داد. بغضی شدید گلویم را می فشرد و بعد از سه روز از مرگ جانسوز قاسم سلیمانی هنوز گریه نکرده ام و گریه ام را نگه داشته ام تا بغضم سنگین تر شود و تبدیل به خشم شود و خشمم عصیان شود در برابر انسان نمای بی شرم و کثیفی چون تو ، نتانیاهو ، بن سلمان و تمامی درنده هایی که در زیر نقاب انسان پنهان شده اند. قاسم سلیمانی در آتش سوخت درست همچون ققنوس و از خاکستر او قاسم سلیمانی ها به دنیا پا نهادند.
قاسم سلیمانی سوخت اما تفکرش رویید و گل کرد. درست همچون ابراهیم در گلستان. تردید نکن ای نوکر شیطان که روز انتقام نزدیک است. نه من که میلیون ها ایرانی مثل من تنها به انتقام سهمگین می اندیشند. انتقامی سخت همچون سیطره ی نور خورشید بر سیاهی شب که آن را محو و نابود می کند. تردید نکن هیچ ایرانی از مرگ نمی ترسد اما از ننگ می ترسد. از تسلط بیگانه بر جان و مال و ناموس خویش می ترسد. پس بعد از این هیچ شبی را با آرامش به خواب نرو و هیچ صبحی را بی وحشت آغاز نکن که به زودی چون صاعقه ای رعدآسا بر سر تو و تمامی نوکران شیطان فرود خواهیم آمد. قرآن کتاب آسمانی ما وعده های بی شمار به ما داده است برای پیروزی بر ظلمت و تاریکی و سربازان شیطان که تو از همان هایی. خداوند عقل تو را در ربود و با یک حرکت نسنجیده و نابخردانه میلیون ها دشمن برای خود و مردم کشورت فراهم کردی. امروز میلیون ها قاسم سلیمانی در ایران آماده ی انتقام از تو و تمامی مستکبران و ظالمان عالم هستند. و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون.