طرز تهیه بادمجان شکم پر
جمعه 13 دی 1398 11:30 AM
بادمجان بین سبزیجات آنقدر محبوب است که میتوان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژهای را به آن غذا داد.
بادمجان بین سبزیجات آنقدر محبوب است که میتوان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژهای را به آن غذا داد. بادمجان شکمپر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوقالعادهای که دارد، غذای متفاوتی است و میتواند پای ثابت وعدههای غذاییمان باشد.
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا بادمجانها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.
۲. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.
۳. در ادامه گوشت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ترخون میزنیم.
۴. برای تهیه سس، گوجهفرنگیها را مخلوط میکنیم و با پیاز و رب گوجهفرنگی ترکیب میکنیم.
۵. مایه گوشت را با بادمجان پر میکنیم.
۶. بادمجانهای پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزهدار شود.
تحریریه ایرنازندگی