0

طرز تهیه سوپ کرفس

 
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1397 
تعداد پست ها : 2041
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سوپ کرفس
چهارشنبه 11 دی 1398  1:48 PM

طرز تهیه سوپ کرفس
مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس
جو : 1 پیمانه
آب : به مقدار لازم
برنج : 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب مرغ : 2 پیمانه
لیموی تازه : به مقدار لازم
ساقه کرفس : 6 عدد
طرز پخت سوپ کرفس
1.جو را شسته به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس کنید. ساقه های نازک تر کرفس را جدا کرده و خوب بشویید. برگ ها را جدا کنید و ساقه ها را به صورت نگینی ریز کنید.
2.مقداری از برگ های کرفس را خرد کرده و برگ های جوان تر و نازک تر را هم برای تزئین سوپ ( هنگام سرو کردن) استفاده کنید. برنج را اول یکی دو ساعت خیس کنید بعد قابلمه مناسبی را آماده کرده و مقداری آب داخل آن بریزید و روی اجاق بگذارید ، پس از جوش آمدن آب کرفس های خرد شده ، جو و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
3.در میانه پخت آب مرغ را که از قبل آماده کرده اید به سوپ اضافه کنید نمک و فلفل هم به دلخواه بیفزایید و بگذارید سوپ حسابی جا بیفتد. در آخر با حلقه های لیمو کاسه سوپ را تزیین کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه سوپ کرفس :
•    اگر برنج ها دانه شکسته باشند بهتر است.
•    بعضی ها سوپ را به صورت صاف و یکنواخت دوست دارند اگر شما هم از همین دسته افراد هستید در پایان پخت سوپ را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد سپس در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن آن را به مایه ای صاف تبدیل کنید . البته برای این منظور از گوشت کوب برقی هم میتوانید استفاده کنید.
•    اگر آب مرغ در دسترس ندارید میتوانید از عصاره مرغ استفاده کنید.
•    اگر برای پخت این سوپ عجله دارید از جوی پرک استفاده کنید. جوی پرک زودتر می پزد.
•    مدت زمان آماده سازی سوپ کرفس 120 دقیقه می باشد.
•    مدت زمان پخت سوپ کرفس 120 دقیقه می باشد.
 

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها