دسر سیب سرخکرده با طعم دارچین
جمعه 22 آذر 1398 11:09 PM
برترینها: دسر سیب سرخکرده چیزی شبیه به خمیر سرخ شده و یا دونات است که به روشی ساده میتوان در خانه تهیه کرد. این دسر پاییزی عالی با سیبهای تازه نگینی شده و خمیر مخصوص درست میشود که در روغن حسابی سرخ و برشته میشوند. در انتها هم در دارچین و شکر غلطانده میشوند تا طعمی کامل داشته باشند.
برای درست کردن سیب سرخ شده راههای بسیاری پیش روی شماست. بعضی آن را به صورت اسلایس شده همراه با پوست داخل خمیر میاندازند و نوع دبگر هم سیب نگینی شده است که داخل خمیر ریخته میشوند. میتوانید از مدلهای پیچیدهتری استفاده کنید که خمیر روی سیبهای مکعبی تا شده سپس خمیر به صورت رشته یا مکعبی در میآید و سپس شکل داده میشود. گاهی اوقات سیبها را از قبل میپزند تا کاملا نرم شوند در حالی که در بقیه موارد سیبها خام و سفت هستند.
بسیاری اوقات به شکل گرد و پهن همانند برگر و یا گاهی هم به شکل دایرههای بی شکل و ناهماهنگ در میآیند. در بعضی از دستورالعملها سیب سرخکرده به جای سرخ شدن در روغن، در فر درست میشود. اکثر دستورالعملهای سیب سرخکرده از مخمر یا بیکینگ پودر برای تخمیر استفاده میکنند تا خمیر ور بیاید.
نوع مخمری نیاز به زمانی بیشتر برای ور آمدن خمیر دارد و آنها بافتی سفتتر و جویدنی دارند در حالی که نوعی که با بیکینگ پودر درست میشود، نرمتر است و بافتی شبیه کیک دارد و خمیر دقیقا پس از آماده شدن، سرخ میشود؛ بدین معنی که نیازی به استراحت ندارد. ما در اینجا از بیکینگ پودر برای افزایش سرعت و آسانی کار، استفاده کردیم. این سیبهای سرخکرده شیرین و لطیف به سرعت در دهان شما ذوب میشوند.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. روغن را در قابلمهای بزرگ تا حرارت ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سلسیوس گرم کنید.
۲. در کاسهای کوچک، ۳/۴ پیمانه شکر و ۲ قاشق چایخوری دارچین را با همزن سیمی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۳. داخل کاسهای بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوز و نمک را با هم مخلوط کنید. سیبها را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا سیلیکونی بهم بزنید تا تمام سطح آنها به طور یکسان از آرد پوشیده شود.
۴. داخل کاسه، آب سیب تصفیه نشده (آب سیب حاصل از جوشاندن سیب)، تخم مرغ، باقیمانده شکر، کره و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط حاصل را داخل کاسه آردی بریزید. با قاشق سلیکونی یا لیسک بهم بزنید تا ترکیب شوند.
۵. خمیر را با استفاده از اسکوپ (۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری برای هر کدام)، به دقت از خمیر برداشته و داخل روغن داغ شده بریزید. حدود ۷ تا از این خمیرها را هر بار در قابلمه بریزید. آنها را سرخ کنید تا زمانی که ته آنها به رنگ طلایی تیره دربیاید یعنی حدود ۶۰ تا ۹۰ ثانیه سپس برگردانید و سمت مقابله را با همین مدت زمان سرخ کنید تا برشته شود. به درجه حرارت روغن دقت کنید که همان ۱۸۰ درجه بماند.
۶. کف یک سینی فر را حوله کاغذی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود البته در زمانی کوتاه یعنی حدود ۱۰ ثانیه سپس داخل مخلوط شکر و دارچین داخل کاسه بیندازید تا روی آنها به وسیله این مخلوط پوشیده شود. این فرایند را با استفاده از بقیه خمیر تکرار کنید. بهتر است آنها را گرم سرو کنید.
ترفندهای آشپزی
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست