سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا
جمعه 22 آذر 1398 11:05 PM
برترینها: این سس گوجه خانگی و سبزیجات برای این است که بدون احتیاج به سس و یا رب گوجههای تجاری، خیلی راحت در خانه سس گوجه و سبزیجات مخصوص پاستا درست کنیم. این سس را علاوه بر پاستا میتوان با نان سیر خانگی برای شام آخر هفته نیز سرو کرد.
برای درست کردن سس گوجه و سبزیجات خانگی کار سختی ندارید. مقداری پیاز و سیر و را در ماهیتابه تفت داده و گوجههای نرم و سبزیهای معطر تازه را به آن اضافه کنید. این سس گوجه خانگی فوقالعاده آسان برای پاستا و بسیاری از غذاها عالی است. شما حتی میتوانید به عنوان دیپ همراه با سیب زمینی برشته در فر و یا همراهی با نان سیر خانگی استفاده کنید.
چرا این سس گوجه خانگی خوب است؟
چه نوع گوجهای انتخاب کنیم؟
موقع خرید گوجه به دنبال گوجههای کشیده و شیرین باشید. همچنین گوجههای نرم و بدون زدگی را انتخاب کنید. گوجه کپک زده یا زده شده موجب ایجاد بوی بد در سس میشود. کنسرو گوجه حاوی گوجه پوست گرفته به همراه مقداری آب است، اما استفاده از آن خیلی به صرفه نیست.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. پیاز، هویج و کرفس را داخل غذاساز بریزید و به قطعات کوچک خرد کنید.
۲. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و هویج را تفت دهید تا زمانی که فقط نرم شوند و هیچ مایعی از آنها به بیرون نریزد.
۳. وسط سبزیجات نرم شده، یک چاله ایجاد کنید، باقیمانده روغن زیتون را اضافه کنید بعد هم سیر را داخل قابلمه بریزید. بگذارید سیر کمی قهوهای شود (مراقب باشید نسوزد).
۴. گوجه را هم خرد کرده و به آن اضافه کرده و همراه با سبزیهای معطر مخلوط کنید.
۵. ادویه را اضافه کنید و محتویات را به جوش برسانید، حرارت را کاهش داده و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید آرام قل بخورد.
۶. اگر به نظر میرسد خیلی غلیظ است، کمی آب داخل آن بریزید. اگر دوست دارید سس رقیقتر باشد میتوانید آن را داخل غذاساز ریخته و به غلظت دلخواهتان پوره کنید یا اگر دوست دارید سس غلیظ باشد، این کار را انجام ندهید.
نکات مهم
منبع: errenskitchen
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست