سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما میچسبه!
جمعه 15 آذر 1398 7:56 PM
برترینها: سوپ جوجه لیمویی مشابه سوپ نودل جوجه است. این یک سوپ عالی برای این فصل سال است. اگر به دنبال یک سوپ جوجه جدید برای خانواده هستید، این سوپ جوجه لیمویی و برنج روشی عالی برای امتحان یک سوپ جدید است. این سوپ از روش مشابهی با سوپ جوجه و نودل استفاده میکند، اما در اینجا برنج جایگزین نودل میشود و در انتها هم طعم تازه و دوست داشتنی لیمو به آن طراوت میبخشد.
حتما اصطلاح سوپ جوجه روح را شنیدهاید (کتابی مشهور به همین نام وجود دارد) ممکن است این عبارت به نظرتان خندهدار باشد، اما سوپ جوجه واقعا روح شما را گرم میکند و قابلیتهای درمانی و تسکین دهنده دارد.
اگر دچار سرماخوردگی هستید، سوپ جوجه بهترین نوع سوپ برای شما خواهد بود. اگر اخیرا دچار مشکلات گوارشی مثل تهوع هستید، مرغ پخته برای شما خیلی خوب خواهد بود. استفاده از آب لیمو در این سوپ به خواص درمانی آن بسیار کمک میکند.
سوپ جوجه لیمویی با مرغ ریش ریش شده و آب مرغ درست میشود. مقداری برنج و سبزیجات هم به آن اضافه میشود و در انتها هم لیمو را برش زده و آب آن را در سوپ میچکانیم. برای اینکه این سوپ جوجه لیمویی را درست کنید ابتدا باید آب مرغ را درست کنید. در زیر طرز تهیه آب مرغ را در چند مرحله به شما خواهیم گفت.
طرز تهیه آب مرغ
آب مرغ از پختن مرغ مزهدار شده با سبزیجات درست میشود. سبزیهای معطر باعث رفع بوی بد مرغ میشود. برای درست کردن آب مرغ از سبزیجاتی که در یخچال دارید، استفاده کنید.
مرحله ۱: مغز ران یا سینه مرغ را با نمک و فلفل طعمدار کنید و داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید.
مرحله ۲: پوست پیاز و هویج را بشویید، انتهای آنها را جدا کنید و برگهای کرفس را جدا کرده و دور بیندازید. سبزیجات را خرد کرده و روی مرغ داخل قابلمه بریزید. ۲ عدد برگ بو را هم اضافه کنید. میتوانید از سبزیجات باقی مانده در یخچال که در حال خراب شدن هستند، استفاده کنید.
مرحله ۳: ۱۰ تا ۱۲ پیمانه آب جوش روی مرغ و سبزیجات بریزید. قابلمه را به جوش برسانید سپس به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید آرام قل بخورد تا مرغ بپزد.
مرحله ۴: مرغ را از داخل قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید. سپس با استفاده از آبکش ظریف یا الک، آب مرغ را صاف کنید. سبزیجات را میتوانید دور بریزید، چون در هر صورت که آب مرغ را درست کردهاید و نیازی به آنها ندارید.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. وقتی که آب مرغ را طبق مراحل بالا درست کردید، حالا وقت درست کردن خود سوپ است. روغن را داخل قابلمه سوپ ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز نگینی شده، هویج حلقه شده، کرفس خرد شده، سیر و آویشن را داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید و بپزید تا نرم شوند. حدود ۴ تا ۵ دقیقه را به این کار اختصاص دهید.
۲. مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه بریزید و برنج نیم دانه یا محلی را به آن اضافه کنید.
۳. حالا آب مرغی را که طبق مراحل بالا درست کردید و یا از قبل در یخچال داشتید را اضافه کنید و بگذارید همه چیز با هم بپزد. هدف ما این است که برنج نرم و لطیف شود. پختن برنج به ما میگوید که سوپ آماده است. برای این کار حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه آرام قل بخورد.
۴. آب لیمو را داخل آن بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. در صورت دلخواه، بلافاصله آن را با جعفری تازه سرو کنید.
نکات مهم
منبع: feelgoodfoodie
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست