فلفلهای تند
فلفلهای تند مانند فلفل قرمز حاوی کپسایسین هستند که عامل تندی آنهاست. کپسایسین همچنین در کرمهای ضددرد موضعی مورد استفاده قرار میگیرد و ممکن است هنگامی که برای اولین بار مورد استفاده قرار میگیرد باعث ایجاد سوزش یا احساس سوختگی بر روی پوست شود؛ دقیقاً مانند گرمایی که هنگام خوردن فلفل چیلی احساس میکنید.5 ادویه ی مناسب زمستان
انواع پیاز
پیازها در طب سنتی چینی به عنوان یک تونیک انرژی مورد استفاده قرار میگیرند تا به افزایش تعریق و مقابله با بیماریهای ناشی از آب و هوای سرد کمک کنند. آنها موجب حرکت انرژی به سطح بدن میشوند تا به شما در گرم نگه داشتن بدنتان کمک کنند.دانه کنجد و خوراکیهایی مثل حلواارده که از آن درست میشوند برای گرم نگه داشتن بدن در طول زمستانها مفیدند. این دانهها همچنین غنی از آهن و کلسیم هستند که استخوانها و ماهیچهها را تقویت میکنند
چای زنجبیلی
اگر به فکر گرم شدن با یک فنجان چای هستید، ریشهی زنجبیل را به دمکرده خود اضافه کنید. تصور میشود زنجبیل دارای خواص ترموژنیکی است که میتواند شما را گرم نگه دارد. زنجبیل سوخت و ساز بدن را افزایش داده و جریان خون را نیز تقویت میکند. یک توصیهی خوب زمستانی برای شما این است که هر روز صبح یک چای گرم زنجبیلی بنوشید و از خانه خارج شوید.زردچوبه
این ادویه که به پودر کاری رنگ زرد پررنگی میدهد، سرشار از آنتیاکسیدان است و مدتهاست که برای بهبود برخی مشکلات سلامتی مورد استفاده قرار میگیرد. زردچوبه به عنوان یکی از بهترین گیاهان گرم کننده مطرح است؛ زیرا موجب استحکام بافتها و جذب رطوبت اضافی میشود. علاوه بر این، شیر زردچوبه و چای زردچوبه نیز به عنوان نوشیدنیهای گرم کننده عالی هستند.ادویههای مفید برای فصل زمستان از نگاه طب سنتی
فرنی و حریرهها
یک کاسه فرنی که از آن بخار دلچسبی متصاعد میشود همیشه یکی از بهترین گرمکنندهها بوده است. این ماده غذایی، سالم محسوب میشود زیرا جو دوسر میتواند به کاهش کلسترول بد که در دیواره شریانهایتان جمع میشود کمک کند. جو دو سر با جذب رطوبت اضافی در بدن، یکی از گرمکنندههای محبوب زمستانی است.عسل
طبیعت عسل گرم است و مصرف منظم آن به گرم نگه داشتن بدن نیز کمک میکند. این یکی از دلایلی است که به مصرف بیش از حد عسل در هنگام تابستان توصیه نمیشود. عسل برای محافظت از بدن در برابر سرما و درمان سرفه و آنفلوانزا مفید است؛ زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. بنابراین هر روز صبح ناشتا مقداری عسل را در آب گرم بریزید و بنوشید و یا روزانه یک قاشق عسل میل کنید تا بدنتان گرم شود.دانه کنجد
دانه کنجد و خوراکیهایی مثل حلواارده که از آن درست میشوند برای گرم نگه داشتن بدن در روزهای سرد سال مفیدند. این دانهها همچنین غنی از آهن و کلسیم هستند که استخوانها و ماهیچهها را تقویت میکنند. برای حفظ دمای بدن همچنین میتوانید برای پخت و پزتان از روغن دانه کنجد استفاده کنید.سبزیجات ریشهای
سبزیجاتی که در زیر زمین رشد میکنند مانند تربها، شلغم، هویج و سیبزمینی شیرین بدن را گرم نگه میدارند زیرا هضم آنها کندتر است و باعث ایجاد گرمای بیشتری میشود. شما میتوانید از این سبزیجات برای تهیهی یک خورش یا سوپ گرم استفاده کنید یا میتوانید آنها را به عنوان سالاد میل کنید.اگر به فکر گرم شدن با یک فنجان چای هستید، ریشهی زنجبیل را به دمکرده خود اضافه کنید. تصور میشود زنجبیل دارای خواص ترموژنیکی است که میتواند شما را گرم نگه دارد. زنجبیل سوخت و ساز بدن را افزایش داده و جریان خون را نیز تقویت میکند