اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهج البلاغه و کتب مرتبط
یک شنبه 3 آذر 1398 2:43 PM
بزرگنمایی
برای دانلود قانونی کتاب اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهج البلاغه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان دانلود کنید.
بیشتر ›
فریدون فریدونی
محمدجواد مهری
محمدحسین شریف موسوی
مژده پورحسینی
سید علی رضا
مرتضی مطهری
مصطفی رحیمی نیا
حسن امیر انصاری
خانعلی کوهی سعدی
طیبه موسوی میانگاه
کتاب اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهج البلاغه نوشته حسن کمالی، بخش سازندۀ اخلاق در روح و روان آدمی را که امری بسیار مهم است مورد بررسی قرار میدهد و مشخص میکند که هر فردی در هر مقطع از زندگی خود نیازمند ارتقاء علمی اخلاق در راستای قرآن و معنویت است.
مدیریت از جمله مباحث علمی و فلسفی و تجربی از قرون گذشته تا امروز همواره مورد بحث و تحقیق بوده است و پیرامون آن از جهت تعریف، شناخت مدیران موفق و ناموفق و نقش فضائل و رذائل اخلاقی آنها بحث بسیار نمودهاند. مدیریت از دیدگاه فلاسفه: دستیابی به هدفهای سازمانی از طریق هدایت و رهبری بوده،هر فردی حداقل در مراحل مشخصی از زندگی خود یک مدیر است. در این کتاب جلوههایی از مدیریت به طور جدی بررسی شده و مقام والای خدمتگزاری را در جهت مثبت و منفی به روشنی بیان کرده است.
حجت الاسلام دکتر حسن کمالی از جانبازان و یادگاران جنگ تحمیلی است که از محضر اساتیدی همچون علامه صدوقی ساروی، حضرت آیت الله العظمی سید محمد هادی میلانی، رهبر عزیز انقلاب، استاد مرتضی مطهری و شهید مفتح، و... کسب فیض نمودهاند. ایشان پس از سالها تلاش و تدریس در این عرصه به جهت اعتلای فرهنگ دینی در جامعه دست به قلم برده و کتاب کم نظیر اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهجالبلاغه را تالیف نمود.
در بخشی از کتاب اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهج البلاغه میخوانیم:
امام خمینی به عنوان مرجع تقلید جهان تشیع و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در طول سالهای پیروزی انقلاب اسلامی، جهت هدایت و ارشاد امت اسلامی و مسئولین و کارگزاران نظام، کلامها و پیامهای فراوانی داشته است که از دو ویژگی مرجعیت علمای شیعه و ولایت امری برخوردار است. دقت و صلابت و تقوی و شجاعت امام خمینی (ره) زبانزد عام و خاص است، اتکاء به خدا، ایمان به هدف، صراحت و شهامت در برابر حق، ریزبینی و شفافیت در کار، هدفمندی و پیام رسای این مرد خدا اعجاب جهانیان را برانگیخت، ابر مردی که دلاورانه و با سرفرازی خدمت محرومان را به دوش گرفته، یک دقیقه در برابر ظالمان و هوچی گران داخلی و خارجی سکوت نکرد، مدیری که بر دلهای مردم حکومت نموده، تملق و چاپلوسی دیگران نه تنها او را از هدف اصلی باز نداشته بلکه با ندای قهرمانانه فرمود؛ به من خدمتگزار بگویید بهتر است تا رهبر بگویید، من تا زندهام خدمتگزار شما هستم.
مقدمه
فصل اول: معنی و مفهوم مدیر در اسلام
فصل دوم: جلوۀ مدیریت مکتبی امیرالمؤمنین (علی)
فصل سوم: استاد کل مدیریت
فصل چهارم: شیوههای مدیریت و رهبری
فصل پنجم: شرایط اساسی و عمومی مدیریت
فصل ششم: مدیریت و منزلت انسان در اسلام
فصل هفتم: ارکان مدیریت
فصل هشتم: ابزار مدیریت
فصل نهم: عوامل موفقیت مدیر
فصل دهم: شئونات مدیر
فصل یازدهم: آفات مدیریت
فصل دوازدهم: اخلاق مدیریتی
فصل سیزدهم: مدیریت از دیدگاه امام خمینی (ره) و دیگر بزرگان
فصل چهاردهم: نظریۀ علامه طبرسی
فصل پانزدهم: نظریۀ آیت الله حسن زاده آملی
فصل شانزدهم: مدیریت از نظر شهید بهشتی
کتابنما