0

چرا امام(ره) بنی‌ صدر را تحمل می‌کرد؟

 
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

چرا امام(ره) بنی‌ صدر را تحمل می‌کرد؟
سه شنبه 28 آبان 1398  10:41 AM

 چرا امام(ره) بنی‌صدر را تحمل می‌کرد؟


 چرا علی(علیه السلام) اشعث را در کنار خود تحمل می‌کرد؟


در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّ‌ خدا خیلی نقش دارد.

 

 چرا امام(ره) بنی‌ صدر را تحمل می‌کرد؟

🔻 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّ‌ خدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(علیه السلام) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد می‌ کرد که برخی به ایشان می‌گفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت می‌ فرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یک‌سلسله از خودداری‌ها وادار می‌کند- من زیرک‌ترین مردم بودم (نهج‌البلاغه/خطبه ۲۰۰)

🔻 پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)) و ائمۀ هدی(علیه السلام) از بس ادب رعایت می‌کردند و محترمانه برخورد می‌کردند که خودشان مظلوم واقع می‌شدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.

🔻 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)) و امیرالمؤمنین(علیه السلام) چقدر بزرگواری می‌کردند! علی(علیه السلام) این‌ قدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتی‌المقدور رسوا نمی‌کند، ایشان می‌توانست با چندکلمه، خیلی‌ها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.

🔻 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(علیه السلام) بود که مملکتِ علی(علیه السلام) را به‌هم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آن‌وقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!

🔻چرا علی(علیه السلام) با اشعث، محترمانه برخورد می‌کرد و او را در کنار خودش تحمل می‌کرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امام‌زمان(علیه السلام) این‌قدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.

🔻 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین می‌رفتند نزد امام(ره) و گریه می‌ کردند که «بنی‌صدر را عزل کن» اما حضرت امام‌(ره) می‌فرمود: «مردم او را انتخاب کرده‌اند.» ایشان این‌قدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنی‌ صدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.

🔻 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی می‌خواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیق‌تر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.

👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵

تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81 hosinsaeidi mohammad_43 zahra_53 majid68 ravabet_rasekhoon victoryone
دسترسی سریع به انجمن ها