پاسخ به:کناف چیست؟
پنج شنبه 23 آبان 1398 4:26 PM
مزایای سیستم کناف درمقایسه بابعضی سیستم های رایج در کشور
1- مقاومت این سیستم در برابر زلزله : به علت سبکی وانعطاف پذیری بسیار بالا
2- ایمنی : بدلیل اتصالات مناسب . در دیوارها و سقف های کاذب کناف معمولا اتصالات به صورت پیچی و مطابق ضوابط و آیین نامه های مدون انجام میشود.
3- سرعت اجرای بالا : سیستم کناف (در شرایط کاملا طبیعی ، با نیروی معقول ) نسبت به سیستم سنتی تا 4 برابر سریع تر قابلیت اجرا را دارا میباشد!!
4- اجرای راحت :به دلیل طراحی مناسب
5- وزن کم و طبعا کاهش هزینه: به دلیل نوع ساختار سیستم ( درصورت استفاده از این سیستم در دیوار نسبت به سیستم های متداول امروزی (مانند تری دی پنل ) به دلیل کاهش وزن قابل توجه بار مرده،در صورت محاسبه، اسکلت سازه تا % 25 سبک تر میگردد که به دلیل این صرفه جویی عملا اجرای دیوار کناف برای سازنده رایگان در می آید ! در صورتی که مهندسین محاسب بارگذاری را بر اساس دیوار کناف انجام دهند تفاوت قابل توجه ابعاد تیر و ستون و سبک شدن اسکلت را خواهند دید .
6- افزایش سطح مفید زیر بنا : به دلیل کاهش اشغال فضاتوسط دیوارها و پارتیشن های کناف
7- عایق حرارتی مناسب : سیستم کناف در صورت اجرای اصولی به شدت عایق حرارت می باشد.
8- عایق صوتی مناسب : فراموش نکنید در اجرای اصولی دیوار کناف کلیه المانهای فلزی با نوار های عایق از زمین و سقف مجزا شده و نیز دیوار کناف حتما باید تا سقف اصلی ( نه سقف کاذب) ادامه یابد .
9- پنلهای مقاوم در برابر حریق و مقاوم در برابر آتش سوزی
10- پنلهای مقاوم در برابر آتش و مقام در برابر رطوبت
12- قابلیت فرم پذیری کناف بالامخصوصاً در بحث دکوراتیو 13- قابلیت تغییر فضاهای قدیمی وتبدیل به کاربریهای جدید با پتانسیل بالا )(کناف مناسبترین سیستم جهت کارهای باز سازی می باشد)
14- بازیافت بیش از 75 درصد مصالح مصرفی
15- کاهش نخاله های ساختمانی به میزان قابل توجه ! ( نسبت نخاله های ساختمان در سیستم کناف نسبت به سیستم سنتی 1 به 5 میباشد!!!که موجب کاهش هزینه های حمل مصالح ، کاهش هزینه ی نظافت و کاهش هزینه های تخلیه نخاله ها از کارگاه میشود ، به میزان کاملا محسوس)
16- کاهش اکیپ های کارگری در ساختمان ( به دلیل سهولت و سرعت اجرای سیستم کناف اکیپ های مختلف اجرای دیوار ( اعم از دیوارچینی،گچ و خاک ، سفید کاری ) به یک اکیپ اجرایی کاهش خواهد یافت ! ) حتی در صورت اجرای سقف کاذب کناف به جای سقف کاذب با میلگرد و رابیتس عملا در اجرای سقف کاذب اکیپ جوش کار ، رابیتس کار و گچ گار سقف را فقط یک تیم انجام خواهد داد.
17- عبور راحت تاسیسات از فضای مابین دیوار کناف بدون هیچ گونه تخریب
18- دسترسی سریع و مناسب به تاسیسات ساختمانی : دیوارها و سقف کاذب کناف به دلیل اتصال خشک ( استفاده از پیچ و عدم استفاده از ملات ) به راحتی قابل ترمیم میباشند ، همچنین در دیوار و سقف کاذب کناف در محل های پیش بینی شده دریچه های بازدید قرار می گیرد.
19- صرفه جویی کلی در مصالح ساختمانی : چنانچه طراحی استراکچر ساختمان بر اساس سیستم کناف باشد موجب صرفه جویی در مصالح به خصوص فولاد و سیمان وبی نیازی از برخی از مصالح نظیر گچ و آهک و خاک می شود.
20- بی نیازی کناف به جوش کاری : به دلیل بالا بودن مشکلات استفاده از برق شهری جهت جوش کاری کناف جایگزینی مناسب برای روش های پر هزینه سنتی می باشد.
21- جنبهای زیست محیطی :کاهش تولید زباله های ساختمانی غیر از صرفه جویی در هزینه دفع زباله هادرسطح ملی از جنبه حفاظت محیط زیست و استفاده بهینه از منابع کافی داری اهمیت است که همه با سیستم ساخت و ساز خشک کناف میسر است.
22- در صورت استفاده از سقف کاذب کناف نسبت به سقف کاذب سنتی مزایای بسیاری در پی خواهیم داشت ، از جمله:سرعت ، دقت ، کیفیت ، انعطاف قابل ملاحظه طرح همچنین هزینه ها ی کمتر کناف نسبت به سیستم سنتی ، عدم جوش کاری و کاهش هزینه های برق ، همچنین سهولت نظافت واحد ها ( به دلیل عدم به کار رفتن ملات) .