0

شیوه خلع صلاح همسر عصبانی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

شیوه خلع صلاح همسر عصبانی
دوشنبه 20 آبان 1398  10:42 AM

 

راهکارهای رویارویی با بداخلاقی همسر

با همسر  بداخلاق چه کنیم؟

 

 

حتما تا امروز دست كم دو تا سه بار در ماه ميزبان همسر بداخلاق خود در خانه‌تان بوده‌ايد؛ بدخلقی، محیط خانه را به جهنم سوزانی تبدیل می‌کند که ثمره‌ای جز از دست دادن خوشبختی و سعادت افراد خانواده ندارد. آيا تا به حال به اين موضوع فكر كرده‌ايد كه تحمل بداخلاقی، کار راحتی نیست و نیاز به مهارت های ارتباطی مختلف دارد. توجه به نکات ذیل می تواند برای همسرانی که با این مشکل مواجه اند، مفید است.

راهکارهای قبل از عصبانیت

موقعیت شناسی

در هنگام خستگی همسرتان از بیان خواسته های خود پرهیز کنید، چون آستانه تحمل مردها در هنگام خستگی پایین می آید و لذا مطرح نمودن خواسته ها برای ایشان زحمت درست می کند و همین زحمت موجب خشم آنها می شود.

قدردانی

پیوسته سپاسگزار محبت های هرچند کم همسرتان باشید، این رفتار سبب کاشتن محبت در دل او می شود.

ریشه شناسی

همواره یک عامل محرک باعث ایجاد عصبانیت و رفتارهای پرخاشگرانه در افراد می شود. زمانی که شوهرتان در حالت نرمال و آرام است با او صحبت کنید و از او بپرسید که چه مسائل و شرایطی باعث عصبانیت و حس تنش در او می شود. با شناخت این عوامل و شرایط و جلوگیری از به وجود آمدن آن می توانید از عصبانی شدن شوهرتان و عواقب بعد از آن جلوگیری کنید.

راهکار هنگام عصبانیت شوهر

بهترین رفتار و برخورد در زمان عصبانیت شوهر، رها کردن او به حال خود است. بهتر است در این شرایط به جای جر و بحث و یا دفاع کردن از خود،آرامش خود را حفظ کنید.. بر اساس آموزه های اسلامی، تاب آوردن و صبر کردن، بهترین واکنش به آن است. بردباری موجب کاهش فشار روانی می گردد و نابردباری بر دامنه مشکلات می افزاید. در حدیثی آمده است: «مَن لايُعِدَّ الصَّبرَ لِنَوائبِ الدَّهرِ يَعجِزُ»؛ کسی که صبر را برای مصیبت های ناگوار آماده نکند، ناتوان شود.[1]

راهکار های بعد از عصبانیت

نادیده گرفتن: در طول زمان هایی که همسرتان عصبانی نیست، بد خلقی اورا به رویش نیاورید، چون این سرزنش کینه می سازد و این کینه، زمینه را برای عصبانیت شدیدتر فراهم می کند.

دقیق گویی: همسرتان را بدون قید و شرط دوست داشته باشید و البته رفتارهایش را با قید و شرط.

نقد مستقیم شخصیت همسرتان با جمله های توهین آمیز مثل «از تو متنفرم» سبب پایین آمدن احترام او به خودش می شود و در نتیجه به سراغ «مکانیزم دفاعی انکار»می رود تا از حرمت خودش دفاع کند و از آنجا که رفتارش نامناسب بوده که سبب ستیز شما با او شده است از این پس از رفتار ناشایستش در برابر شما دفاع خواهد کرد، شما می توانید برای بیان ناراحتی خود از این جمله استفاده کنید:«همسر عزیزم!با این رفتار شما مشکل دارم.»

پی نوشت ها:

[1] . کلینی، اصول کافی، ج۲، ص۹۳.

  •  
تشکرات از این پست
mansoor67
دسترسی سریع به انجمن ها