پاسخ به:زیباترین آیه های قران
یک شنبه 5 بهمن 1399 6:04 PM
سلام هی داشتم فکر میکردم چی بنویسم چیکار کنم یه آیه ناب بنویسم تاخدای مهربونم هدایتم کرد واقعا چرا خودتونو اذیت میکنید کل آیه های قران خلاصه شده دریک سوره و اون سوره خلاصه شده دریک آیه
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام
بنظرم بزرگترین رمز هستی اینه بزرگترین رمز قران اینه بزرگترین رمز کسب و کار موفق اینه بزرگترین صلاه (توجه )اینه اول هرکاری بگی خدام تو اون کار باهات شریک میشه ببین چی میشه اون کار طلا میشه صبح میای بیرون بگی بیمه ای میخوای ازدواج کنی اولش بگی اونم بیمه ای پول میخوای یه بار بگی خودش میده بخشنده و مهربونه .این یه سوره خیلی کلیده اما این یه آیه بسم الله خیلی معنی داره و بنظرم هرکس میتونه صدها کتاب از دید خودش بنویسه و این آیه خلاصه ی خداست.چی از این بهتر میگه به من ایمان بیار و هرچی میخوای رو از من بخواه خواستیم شروع کنی یه بگو بسم الله الرحمن الرحیم بقیش با من تو فقط حرکت کن واینستا ببین پشتت به من باشه به کس دیگه تکیه نکنیااا
من خیلی بخشندم هرچی خواستی به خودم بگو بهت ببخشم ولی یچیزی سراغ کس دیگه ای بجز من نرو این شرکه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
راستی اگه خواستی مثل من بشی اماما رو ببین همشون بخشیدن اونا راهی که رفتن رو فقط برو ببخش کسی رو که بهت ظلم کرده اگر گفتی بسم الله الرحمن الرحیم
مهربون باش با بنده هام اگر گفتی بسم الله الرحمن الرحیم
محمد دیدی مهربون بود همه دورش جمع شدن اگر تو مهربون باشی بخاطر خداهرکاری انجام بدی موفق خواهی بود
اگر تو بخشنده باشی بخاطر خداهرچقدر ببخشی چندین برابرش خودش بهت پس میده
نکته هرکاری کردی فقط بخاطر رضایت خدا نتیجش میشه قرب خدا رضایت خدا و این بزرگترین قانون این کتابه که به ساده ترین زبان و ساده ترین جمله گفته
شاد سالم و ثروتمند باشید