0

۞۞۞ زیباترین آیه های قرآن ۞۞۞

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:زیباترین آیه های قران
یک شنبه 5 بهمن 1399  6:03 PM

آیه ی ۱۸۶دبقره…ایه های اول سوره مریم که در رابطه با اجابت ذکریا هست بعلاوه سوره ال عمران اون ایاتی که در مورد مائده اسمانی مریم و تلنگری که به ذکریا میخوره و ایاتی که در رتبطه با اجابت یک سری از انبیا هست که مثل ما دچار مشکل شدن در سوره انبیاء. من از این ایاتی که گفتم بهره بردم موشکافی کردم و واقعا نتیجه بخشه برای اجابت….بررسی کنید خیییلی راجب این ایات ..کلماتی که پیامبران برای دعا استفاده کردن و کلا درگیر بشید باهاش….نتیجع میگیرید صددرصد….مثلا ذکریا میگه بچه میخاد خدارا با نام خیرالوارثین صدا میزنه…ایوب رنج دیده بلحاظ مالی و سلامتی خدارا با نام ارحم الراحمین صدا زده…. و اینکه ذکریا وقتی مریم بهش میگه خدا بغیرحساب رزق میده برای هرکس که در مشیتش باشد یهو ذکریا تلنگر میخوره و از خدا فرزنذ میخاد و قبلش میگه لم اکن بدعائک رب شقیا! یعنی من توی دعا کردن بدرگاه تو بدبخت یا بی یعادت نیستم!میدونید….ذکریا فکر میکرده چون پیره بچه دار نمیشه و بعد میفهمه که خدا بی حساب رزق میده یعنی حساب نمیکنه تو پیری یا جوان تا لهت بچه بده….کلا با این ایاتی که نوشتم درگیر بشید….و منو هم از دعای خیرتون بهره مند کنید ان شاءالله

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها