طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفهای
جمعه 19 مهر 1398 1:29 AM
برترینها: ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب میشود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست میشود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمیشود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، میتوانید یک ماکارون خوب درست کنید.
ماکارون یک دسر فرانسوی بر پایه مرنگ است که با سفیده تخم مرغ، پودر شکر، پودر بادام و رنگ غذا درست میشود. ماکارون در اصل توسط یک آشپز ایتالیایی به فرانسویها معرفی شد. این شیرینی بسیار نرم و پفی است و شبیه یک کلوچه ساندویچی، اما از نوع نرم است. برای درست کردن ماکارون شما باید ترفندهای زیادی را بدانید تا آن را به درستی انجام دهید.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. همه مواد را آماده کرده و روی میز کار بگذارید.
۲. فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۴۰ درجه سلسیوس روشن کنید. اگر فر شما فن دارد توصیه میکنیم که حتی الامکان از آن استفاده نکنید. اما نگران نباشید اگر هیچ جایگزینی به جای آن ندارید، نتیجه کار باز هم خوب خواهد بود.
۳. پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسهای بزرگ خوب الک کنید. قطعات درشت را دور بریزید. دو ماده را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.
۴. سفیدههای تخم مرغ را ابتدا بگذارید به دمای اتاق برسند سپس در کاسهای تمیز همراه با نمک هم بزندید تا پف کند. شکر دانه ریز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا سفیدههای کاملا پف و سفت شوند بطوری که وقتی کاسه را وارونه میکنید از کاسه بیرون نریزد.
۵. به آرامی پودر شکر و پودر بادام را با مخلوط سفیده تخم مرغ هم بهم بزنید. مخلوط باید کمی هوا داشته باشد و قرار نیست کاملا یکدست مخلوط شوند.. نگران نباشید باید دقیقا همین طور باشد.
۶. مخلوط ماکارون را داخل کیسهای با ماسوره با قطر ۱ سانتیمتر بریزید.
۷. یک ورق نسوز یا صفحه سیلیکونی را داخل سینی فر قرار دهید. با کیسه خامه قطعاتی از مخلوط ماکارون را به شکل مخروط یا حباب توی سینی درست کنید. بین آنها فاصله بگذارید، چون موقع پختن در فر پهن شده و فضای بیشتری را اشغال میکنند.
۸. به آرامی سینی فر را چند بار روی کابینت بکوبید تا هر گونه هوایی از داخل آن خارج شود سپس بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا خشک شود و سطح ماکارون صاف و براق شود.
۹. ماکارونها را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید، درب آن را باز کنید تا هر گونه بخار داخل فر خارج شود و ببندید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. وقتی که ماکارونها سفت احساس میشود و کمی ور آمده هستند یعنی پختهاند.
۱۰. صفحه سیلیکونی یا کاغذ چرب را از کف سینی برداشته و روی توری خنک کننده بگذارید و بگذارید تا به طور کامل خنک شود. وسوسه نشوید که ماکارونها را از روی صفحه بردارید، چون اگر کاملا خنک نشوند، شکسته میشوند.
۱۱. کره نرم شده را با همزن بزنید تا زمانی که پف شود، سپس به تدریج شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا پف کند و خامهای شود. در این لحظه طعم دهنده را اضافه کنید.
۱۲. تقریبا نصف قاشق از مواد میانی را روی یک ماکارون بریزید و با ماکارون دیگر به صورت ساندویچ درآورید. به آرامی فشار دهید تا به هم بچسبند. این کار را در مورد بقیه ماکارونها هم انجام دهید.
۱۳. ماکارونها را میتوان فورا مصرف کرد، اما بهتر است به مدت ۲۴ ساعت آن را در یخچال بگذارید (البته اگر بتوانید این مدت را مقاومت کنید و آنها را نخورید)، چون این کار آنها را خوشمزهتر و سفتتر میکند.
ترفندهای درست کردن ماکارون به صورت حرفهای و بی نقص
منبع: thespruceeats
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست