طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی
سه شنبه 9 مهر 1398 10:29 AM
سالاد کاردینال یکی از سالادهای معروف فرانسه است. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند.
پ
فرارو- سالادها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند. اگر به رستورانهای بزرگ سری بزنید، خواهید دید در منوی آنها سالادهای بسیاری وجود دارد که حتی گاهی اوقات از غذاهای اصلی گرانتر و متنوعتر هستند.
در کل سالاد غذا یا پیش غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... سرو میشود. سالادها معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شوند که در این صورت ارزش غذایی آن بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذا نیز آن را میل کرد.
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد کاردینال را به شما عزیزان آموزش دهیم این سالاد یکی از سالادهای معروف کشور فرانسه است که به دلیل مواد موجود در آن میتوانید مثل سالاد الویه و سالاد ماکارونی از آن به عنوان وعده اصلی غذایی استفاده کنید. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند. همچنین میتوانید این سالاد را در برگ کاهو هم سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه آشنا شوید.
سیب زمینی پخته شده ۵۰۰ گرم
کالباس خرد شده یا سینه مرغ خرد شده ۲ پیمانه
خیار شور خرد شده ۱/۵ پیمانه
مغز گردو ۱/۲ پیمانه
برگ کاهو خرد شده ۴ تا ۵ عدد
مغز کرفس خرد شده ۲ عدد
برنج دم کشیده ۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲۰۰ گرم
خامه ۵۰ گرم
آبلیمو و سرکه سفید ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۱- نکات مربوط به مرغ
برای اینکه مرغ خوش طعمتر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوانها به همراه سبزیجات ساقهای و تعداد محدودی ادویه تهیه میشوند.
استاکها در انواع سوپ ها، انواع سسها و البته بسیاری از غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذاها دارند میتوانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید.
۲- نکات مربوط به سیب زمینی
وقتی سیب زمینی را پختید باید بگذارید خنک شود بعد سس را به آن اضافه کنید، چون اگر سیب زمینی داغ باشد سس به خرد آن میرود و باعث میشود شما فکر کنید که سس کم است در نتیجه سس بیشتری اضافه کنید اضافه کردن بیش از حد سس باعث شل شدن بافت سالاد شما میشود.
۳-نکات مربوط به سس مایونز
در مصرف سس مایونز دقت داشته باشید سس مایونز کالری بسیار بالایی دارد و چاق کننده است بنابراین باید به میزان محدود به مصرف برسد لذا سس مایونز را حساب شده و مشخص اضافه کنید اگر طعم خامه را نمیپسندید میتوانید آن را حذف کنید، چون طعم دهنده اصلی این سالاد سس مایونز است.
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالادی سس مایونز در مواد اولیه وجود دارد عدهای میپرسند میشود به جای آن از ماست استفاده کرد این مسئله تا حدودی سلیقهای است اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن ندارید میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولاً آب میاندازد بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.
۴- نکات مربوط به آبلیمو و سرکه
میتوانید سرکه را حذف کنید اگر این کار را کردید مقدار آبلیمو را بیشتر کنید، اما آبلیمو را حذف نکنید، چون طعم بسیار فوق العادهای به سالاد شما میدهد. در صورت امکان حتماً از لیموی تازه استفاده کنید.
۵- نکات مربوط به سبزیجات
در تهیه سالادها به هیچ عنوان از سبزیجات فریز شده استفاده نکنید برای اینکه کرفس تازه را مدت زمان بیشتری بتوانید نگهداری کنید آن را بشویید سپس بگذارید کاملاً خشک شود وقتی خشک شد داخل دستمال نخی تمیز بپیچید و در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
نهایتاً اینکه در تهیه سالادها معمولاً آزادی عمل زیادی دارید. مثلاً در صورت تمایل میتوانید ذرت یا هویج را به سالاد خود اضافه کنید یا اینکه مقدار سس و خامه را کمتر یا بیشتر کنید.
۱- ابتدا سینه مرغ را با پیاز، هویج، کرفس، نمک، زردچوبه و استاک مرغ بپزید بعد از پخت آن را به صورت نواری مثل خلال سیب زمینی یا نگینی برش دهید.
۲- سیب زمینی را آب پز کنید بعد از اینکه سرد شد آن را به صورت نواری یا نگینی برش دهید.
۳- خیار شور را به صورت نواری خرد کنید.
۴- ساقه کرفس و کاهو را هم برش دهید.
۵- گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آنها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود.
۶- مرغ + سیب زمینی + ساقه کرفس + کاهو + خیار شور + برنج + گردو را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
۷- اگر تمایل داشتید مقداری از آب مرغ را به مواد اضافه کنید، اما توجه داشته باشید آب مرغ را باید خیلی کم اضافه کنید تا بافت سالاد شما شل نشود.
۸- سس مایونز + خامه + نمک + فلفل + آبلیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.
۹- مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید.
برای اینکه سالاد شیک تری داشته باشید همه مواد را به جای اینکه نگینی خرد کنید به صورت نواری برش دهید.
۱- در صورتی که میخواهید سالاد کاردینال خود را به صورتی قالبی سرو کنید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفتتر از حالت معمولی باشد بنابراین مایعات سالاد مثل آب مرغ و سس و ... را کمی کمتر بریزید.
۲- در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج شود تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید در واقع کیسه فریزر باید از قالب بزرگتر باشد.
۳- پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند و مواد منسجم شود سپس آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
۴- پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید بعد قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود سپس کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید در این مرحله اگر احساس کردید سس سالاد کم است میتوانید کمی سس به آن اضافه کنید و با پشت قاشق پخش کنید.