0

نان سیر داریم؛ هم با کره هم با پنیر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نان سیر داریم؛ هم با کره هم با پنیر
یک شنبه 7 مهر 1398  11:43 PM

 
برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و می‌توانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد، چون بدون آن‌ها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح می‌دهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.

برترین‌ها: نان سیر تازه و خوش عطر را از فر گرم درآورید تا زندگی به روی شما لبخند بزند. نان سیر در واقع یک ناهار ایتالیایی است که با نان ایتالیایی یا فرانسه، سیر، کره یا پنیر و سبزیجات معطر درست می‌شود. نان در فر گذاشته شده و لبه‌های آن ترد شده و داخل آن همچنان نرم می‌ماند. سیر تازه و سبزیجات معطر نقش اصلی در طعم دهی آن دارند ضمن اینکه کره یا پنیر آن را نرم، خوشمزه و مقوی می‌کند و شما حس خوردن یک غذای کامل را دارید.

برای اینکه یک غذای خوشمزه داشته باشیم حتما نیازی به مواد گران قیمت و یا صرف وقت زیاد نیستیم؛ بعضی از غذا‌ها با کمترین مواد و با کمترین تلاش ممکن درست می‌شوند، اما نتیجه کار فراتر از انتظار است. بهترین غذا‌ها معمولا با با چیز‌هایی ساده همانند نان تازه شروع می‌شوند.

ناهار‌های ساده و صمیمی هم چیزی بهتر از سوپ و نان سیر تازه ندارند و تصور یک پاستای پر سس و خوشمزه همراه با نان سیر در یک روز بارانی فوق العاده است. بله این‌ها تصورات خوبی هستند که به زودی ممکن می‌شوند، چون پاییز رنگارنگ ما بالاخره خودش را نشان داد اگر چه در جنوب کشور هنوز هوا گرم است، اما کوتاهی روز‌ها نشانه پاییزی کوتاه و گذراست، چون خوشی‌های هم خیلی کوتاه و گذرا هستند.

برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و می‌توانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد، چون بدون آن‌ها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح می‌دهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.

سبزی معطر همیشه باید باشد، اما نوع آن کاملا اختیاری است و می‌تواند نمایانگر سلیقه و حتی محل زندگی شما باشد. مرزنجوش، رزماری یا کمی آویشن برای سبک ایتالیایی و زیره و نعناع برای سبک ایرانی خیلی مناسب هستند. بعضی البته سبزی را کلا حذف کرده و فقط به سیر برشته اکتفا می‌کنند که من آن را دوست ندارم اگر چه کاملا حق شماست که مدل خودتان را داشته باشید.

می‌توانید مقداری سیر تازه را همراه با سیر سرخ کرده ترکیب کنید. بعضی از افراد هم مثل من سیر دوست دارند و بعضی هم نه که در این صورت می‌توانند پودر سیر را جایگزین آن کنند تا طعمی ملایمتر داشته باشند.

نان سیر با کره

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

  • نان فرانسه: معمولا از نان نرم و پف استفاده می‌شود، اما نانی که کمی هم فشرده باشد مناسب است، فقط اینکه نان‌های فشرده‌تر معمولا کوچکتر هستند و نمی‌توانید همه مخلوط کره را داخل آن بگذارید.
  • سیر: اگر می‌خواهید طعم سیر مشخص باشد ۳ حبه سیر استفاده کنید، اما اگر زیاد به سیر علاقه ندارید ابتدا با ۱ حبه سیر شروع کنید. سیر به میزان کم بیشتر نقش طعم دهنده دارد تا اینکه بخواهد بوی سیر بدهد.
  • فلفل سیاه: فلفل سیاه برخلاف برادر قرمز و تندش بیش از آنکه تند باشد، بیشتر نقش طعم دهنده دارد. برای همین در اغلب رستوران‌ها شما فلفل سیاه را روی میز می‌بینید، چون زبان سوز نیست و فقط غذا را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • سبزیجات تازه: جعفری، ریحان و ارگانو در اینجا استفاده شده‌اند، اما شما می‌توانید از سبزی‌های محلی منطقه خودتان استفاده کنید و هیچ اشکالی هم ندارد، اما باید جزو سبزی‌های خیلی خوش عطر باشند و طعمشان به هم بیاید.

مواد لازم برای نان سیر با کره

  • نان فرانسه: ۱ عدد
  • کره: ۱/۲ پیمانه، نرم شده
  • سیر: ۱ قاشق غذاخوری، رنده شده
  • جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده
  • ریحان تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک
  • اورگانو: ۱ قاشق غذاخوری یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری تازه آسیاب شده

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. نان تازه را با چاقوی اره‌ای (دندانه‌دار) بصورت افقی برش بزنید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۲. در کاسه‌ای کوچک کره، سیر، جعفری، ریحان، ارگانو و فلفل را با هم مخلوط کنید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۳. مخلوط کره‌ای را روی نان‌های نصف شده بصورت یکدست پهن کنید. نان را توی سینی فر قرار دهید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۴. نان را در فر گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.

۵. شبکه فر را نزدیک به گریل قرار دهید. بگذارید نان حدود ۴۵ ثانیه تا ۳ دقیقه گریل شود تا موقعی که طلایی قهوه‌ای شود. موقع گریل کردن نان حتی یک لحظه هم از آن چشم برندارید، چون نان به سرعت قهوه‌ای شده و در صورت کمی تاخیر، خواهد سوخت.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۶. نان‌ها را برش زده و گرم سرو کنید. در صورت نیاز روی آن کمی نمک بپاشید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

نکات مهم

  • برای اینکه طعم نان سیر شما طعم بهتری داشته باشد، از کره واقعی (حیوانی) یا روغن زیتون استفاده کنید، به هیچ وجه از کره گیاهی استفاده نکنید.
  • برای اینکه طعمی عالی و کامل داشته باشید، از سیر تازه، سبزیجات تازه و نانی که همان روز پخته شده، استفاده کنید.
  • موقعی که نان در حال گریل شدن است، خیلی مواظب باشید، چون نان خیلی زود برشته می‌شود بخصوص اگر گریل از قبل گرم شده باشد.
  • در صورت علاقه‌مندی می‌توانید مقدار سبزی‌ها را دو برابر کنید به این ترتیب خوشمزه خواهد شد. می‌توانید از سبزی‌هایی مثل رزماری، مرزنجوش و یا آویشن هم که خیلی خوشبو و معطر هستند، استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای سیر تازه از سیر برشته استفاده کنید. سیر‌های برشته با پوست را، پوست گرفته، له کنید و روی نان برشته بریزید.
  • برای اینکه طعم ملایمتری داشته باشید، می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا فقط ۱ حبه سیر استفاده کنید.
  • می‌توان به جای کره از روغن زیتون استفاده کرد. آن را کمی نمک مزه دارد و روی نان‌های نصف شده، برس بکشید.
  • قبل از گریل کردن نان می‌توان ۱/۳ پیمانه پارمزان رنده شده برای طعم پنیری به آن اضافه کرد.
  • اگر می‌خواهید یک نان سیر تند داشته باشید، قبل از گذاشتن در فر، مقداری فلفل قرمز خشک را روی آن بپاشید.

نان سیر پنیری

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

نان سیر پنیری برای کسانی خوب است که نان سیر دوست دارند، اما زیاد طرفدار نان و کره نیستند. حقیقتا من خودم خیلی دوست ندارم یک نان کره‌ای و چرب داشته باشم بخصوص برای افرادی مثل ما که در سنین میانسالی به سر می‌بریم و باید بیشتر مواظب کالری‌های دریافتی‌مان باشیم. نان کره‌ای باعث می‌شود حس سنگینی به ما دست بدهد از این جهت آن را به افراد جوانتر توصیه می‌کنم و نه همسن و سالان خودم.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

برای این نان هم از سبزیجات معطر مثل جعفری تازه استفاده می‌شود. شما می‌توانید سبزی خورد علاقه خودتان را استفاده کنید. من خودم پنیر را همراه ریحان خیلی دوست دارم. برای نان پنیری از پنیر موزارلا و پارمزان همزمان استفاده می‌شود. هر دوی این‌ها با هم طعمی عالی می‌سازند. پنیر موزارلا حجم دهنده است و پارمزان سریع ذوب می‌شود و لطیف است. برای درست کردن این نان سیر می‌توان از نان ایتالیایی یا نان فرانسه استفاده کرد. سیر را هم به صورت تازه برای عطری قوی و هم به صورت سیر خشک استفاده کرد. پودر سیر برای کسانی خوب است که می‌خواهند طعمی ملایم و نهفته داشته باشند.

مواد لازم

  • نان فرانسه یا ایتالیایی: ۱ عدد
  • کره نمکی: ۱/۴ پیمانه، نرم شده
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ قاشق غذاخوری، رنده شده یا ۱ قاشق چایخوری سیر خشک
  • نمک و فلفل سیاه تازه: مقداری برای مزه
  • پنیر موزارلا: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان: ۱/۳ پیمانه
  • جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید. نان را از طول برش بزنید و دو نیم کنید. دو برش نان را کنار هم در سینی که کف آن کاغذ فویل گرفته‌اید، بگذارید. بخش برش زده را به رو بگذارید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۲. در یک کاسه مناسب، با استفاده از چنگال، کره، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را با هم بهم بزنید.

۳. مخلوط را روی هر دو نیمه نان پهن کنید سپس کاغذ فویل را روی نان بکشید و در عرض ۱۰ دقیقه آن را بپزید.

۴. نان را از فر درآورید و روی آن را پنیر بپاشید.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

۵. نان سیر را داخل فر بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شده و حباب بزند.

نان سیر داریم هم با کره هم با پنیر

نکات مهم

  • اگر می‌خواهید نان سیر شما کمی تردتر شود، آن را ۱ تا ۲ دقیقه را زیر حرارت گریل فر قرار دهید.
  • در مرحله اول باید روی نان‌ها را با فویل بپوشانید سپس در فر بگذارید. این کار از برشته شدن سریع نان‌ها جلوگیری می‌کند.
  • قبل از برش زدن نان چند دقیقه صبر کنید سپس آن‌ها را سرو کنید. این نان را باید گرم سرو کرد، اما نه دقیقا وقتی که از فر درآورده می‌شوند، چون در آنصورت دهان‌تان را می‌سوزانید.
  • برای این نان از روغن زیتون فوق بکر استفاده نکنید. به شخصه استفاده از این روغن را به دلیل بوی مشخص، نمی‌پسندم، اما اگر شما فقط این روغن را دارید و طعم آن برایتان مهم نیست، می‌توانید از همان استفاده کنید.
  • این نان خودش به تنهایی یک غذای کامل است، اما سرو کردن آن همراه با انواع سوپ، خوب خواهد بود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها