سس آلفردو؛ سفید و خامهای برای همراهی با پاستا
چهارشنبه 3 مهر 1398 11:52 PM
برترینها: بهترین سس آلفردو که با مواد اصلی خامه چرب، کره و شیر درست میشود؛ یعنی مجموعهای از سفیدها و چربها همگی در یک جا. با این وجود این سس مزه عالی دارد که با افزودن پنیر پارمزان عالیتر هم میشود. همچنین سیر هم در طعم این سس نقش مهمی دارد.
آلفردو یکی از مهترین سسهای سفید و مورد علاقه بسیاری از افراد در سراسر جهان است و همان گونه که از اسمش پیداست برمیگردد به کشور دوست داشتنی ایتالیا. سس آلفردو کلاسیک را نمیتوان دوباره گرم کرد، چون حاوی خامه سنگین است، اما در این دستورالعمل، نیمی از آن با شیر جایگزین میشود و در عوض یک قالب ۱۰۰ گرمی کره، فقط ۳ قاشق غذاخوری برای ایجاد حالت خامهای در آن استفاده میشود و مقداری آرد هم باعث غلیظ شدن سس ما میشود.
یک چیز را که نمیتوان در این سس خیلی کاهش داد، پنیر پارمزان است، چون همه چیز سس آلفردو پنیر پارمزان است. همچنین ۱ حبه سیر و گاهی هم ۲ حبه به آن اضافه میکنیم، چون تقریبا همه طعم ملایم سیر را دوست دارند، اما اگر کسی کلا از سیر بدش میآید، میتواند آن را حذف کند.
درست کردن سس آلفردو بسیار آسان و سریع است. شما وقت کمی را صرف میکنید تا شامی خوشمزه داشته باشید؛ بنابراین برای روزهایی که سرتان شلوغ است و یا آخر هفتههای بی دغدغه و تنبلانه خیلی خوب است. شاید این سس به نظر غلیظ و چرب باشد، اما قرار نیست که هر روز آن را درست کنیم.
این دستورالعمل سس آلفردو کمی با دستورالعمل ایتالیایی متفاوت است. مدل ایتالیایی با پنیر پارمزان، کره، آب پاستا و نمک درست میشود. بله مدل ایتالیایی خوشمزه است، اما شیر و خامه ندارد پس چرا با افزودن این دو ماده آن را غلیظتر و خامهایتر نکنیم؟
سس آلفردو با چه موادی درست میشود؟
مواد لازم
طرز تهیه
۱. کره را در یک ماهیتابه بزرگ گود روی حرارت متوسط ذوب کنید. حدود ۳۰ ثانیه مرتبا بهم بزنید سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که آرد و سیر طلایی شوند که حدود ۳۰ ثانیه طول میکشد.
۲. خامه و شیر را به آرامی با هم ترکیب کنید و داخل ماهیتابه بریزید و همزمان خیلی آرام بهم بزنید. آن را مرتب بهم بزنید تا زمانی که مخلوط آرام قل قل کند و کمی غلیظ شود.
۳. آن را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را داخل ماهیتابه بریزید. دوباره روی گاز و حرارت ملایم بگذارید، بهم بزنید تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
۴. روی آن را بگذارید تا گرم بماند، گاهی هم آن را بهم بزنید تا پاستا آماده شود.
۵. سس را روی پاستای فتوچینی یا پاستای مورد علاقهتان بریزید. همینکه سس روی پاستا مینشیند، سس غلیظ میشود، میتوان آن را با آب گرم پاستا رقیق کرد.
نکات مهم
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست