اوتمیل پخته؛ صبحانهای پرفیبر و مغذی
شنبه 30 شهریور 1398 11:40 PM
برترینها: اوتمیل پخته صبحانهای خوشمزه است که با جو دوسر مغذی درست میشود و با عسل شیرین شده و با دارچین و وانیل طعمدار میشود. این صبحانه عالی روش خوبی برای شروع صبحگاه بخصوص برای کارمندان و دانشجویان است.
اگر بخواهید برای صبحانه کمی وقت صرف کنید و در پایان نتیجهای مطلوب بگیرید بهتر است چیزی درست کنید که ارزش غذایی آن مطابق با ارزش زمانی که صرف آن کردهاید، باشد. صبحانه مغذی بخصوص برای افرادی که سرکار میروند و حتی خانمهای خانهدار بسیار مهمتر از سایر وعدههاست، چون ما اغلب کارهایمان را در طول روز انجام میدهیم و خوردن صبحانه مناسب باعث جلوگیری از افت قند خون و پیشگیری از ابتلا به دیابت میشود. صبحانه علاوه بر مغذی بودن باید سیرکننده هم باشد و به همین دلیل استفاده از پروتئین و غذاهای پرفیبر برای صبحانه توصیه همیشگی ماست. وقتی این دو در کنار هم قرار بگیرند نتیجه مطلوب خواهد بود.
اوتمیل پخته یک نوع خاص از اوتمیل است که بر خلاف انواع اوتمیل صبحانه که به روشهای دیگر درست میشود، بافت و ظاهر خود را حفظ میکند و اصلا شبیه چیزی همانند حلیم نیست. این دسر خوشمزه و شیرین به جای مایکروفر یا ماندن در شیشه یا نرم کردن با شیر گرم در فر پخته میشود بنابراین بافت آن حفظ میشود. از این جهت اینها را گفتیم که بعضیها با خوردن اوتمیل مشکل دارند و آن را شبیه به غذای بچه میبینند بنابراین حتی سعی هم نمیکنند که آن را درست کنند.
برای درست کردن آن میتوان از شب قبل اقدام کنید و بگذارید مواد را مخلوط کنید و در یخچال بگذارید و صبح هنگام آن را در فر بگذارید این روش برای افراد بهانهگیری که میگویند صبح با عجله بیرون میرویم و وقتی برای این کارها نداریم، خوب است. حتی میتوان آن را در فر درست کنید و هر بار یک تکه از آن را دوباره در فر یا مایکروفر گرم کنید.
مواد تشکیل دهنده اوتمیل پخته
برای درست کردن اوتمیل پخته به مواد زیر نیاز دارید که هر کدام را شرح میدهیم:
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و ظرفی مربعی با ابعاد ۲۰×۲۰ را چرب کنید.
۲. در کاسهای بزرگ شیر، تخممرغ، شکر قهوهای یا عسل، کره ذوب شده، دارچین، وانیل، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳. جو دوسر پرک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.
۴. آن را داخل ظرف مخصوص فر چرب شده بریزید و آن را در کل ظرف به طور یکسان پهن کنید. ظرف را در فر بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید در فر بماند. قبل از برش زدن و سرو کردن بگذارید کمی خنک شود.
نکات مهم
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست