خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته
شنبه 30 شهریور 1398 11:39 PM
برترینها: سیب پخته یکی از آسانترین دسرهاییست که میتوانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیبها را خارج کرده و داخل آنها را دارچین، شکر و آجیل پر میکنیم و در فر میپزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.
در دنیای غذاها هیچ چیز به اندازه سیب و دارچین ما را به یاد پاییز نمیاندازد. هم اکنون که تابستان در حال رفتن است و بوی پاییز نم نَمَک احساس میشود، خوب است پیشاپیش به استقبال آن برویم. کشاورزان، مادرها و دانش آموزان و دانشجویان شاید جزو شاخصترین افرادی باشند که این روزها بیش از همه در فکر رسیدن پاییز و اشتغالات مربوط به آن هستند. به زودی هوا خنکتر از این هم خواهد شد و شما معنای پاییز واقعی را خواهید دید حتی من هم که در جنوب زندگی میکنم با زود تاریک شدن هوا و دورهمیهای شبانه با همسایهها که به لطف خنک شدن هوا امکان پذیر شده میدانم که تابستان پربرکت امسال به زودی ما را ترک خواهد کرد.
پاییز در کشور ما یعنی اولین روز ماه مهر در حالی که در کشورهای غربی علنا با آغاز ماه سپتامبر پاییز آغاز شده و بچهها مشغول درس و مدرسه هستند. اگر شما هم میخواهید به پاییز خوشآمد بگویید این دسر سیب پخته یکی از بهترین راههای ساده، اما شیرین است.
مواد تشکیل دهنده دسر سیب پخته چه هستند؟
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. سیبها را بشویید و خشک کنید.
۲. در کاسهای کوچک شکر قهوهای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید.
۳. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هستههای سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض ۲ سانت ایجاد میکنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت میکنند.
۴. سیبها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف میتواند پیرکس یا شیشهای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیبها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه شود. حدود ۴ قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیبها بپاشید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.
۵. آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیبها بریزید. آن را روی سیبها نریزید.
۶. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.
نکات مهم
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست