پاسخ به:دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
شنبه 25 دی 1389 3:59 PM
شهيدحميد صالحي
... همه ميدانيم كه بنيان و اساس اين انقلاب را اماممان گذاشت و آغاز همهي تحوّلها و منشا همهي چيزهايي كه ما را اينجا كشانده، اوست.
او همهي ما را اهل سعادت كرد و انقلاب اسلامي در بيرون و درون ما به وجود آورد. در درون بر همهي اسارتهاي ظالمانه تاختن آغاز كرد و از درون هم ما را متوجه واقعيت عالم كرد و عشق را در دلها شعلهور ساخت. همه مقام او را ميدانيم.
... برادران و خواهران همه و همه، تو را به خدا قسم هرگز او را تنها نگذاريد؛ يعني خط و فكر او را تنها نگذاريد. اگر ميبودم، لحظهاي از فكر و امر او تخطّي نميكردم.
به خدا همين الآن هم يك مورد يادم نميآيد كه امري را نظر او تشخيص دادم و در آن مخالفت يا مسامحه كردم.
به خدا قسم كه در مسير اصلي هيچگاه مستقل از او به عنوان مقام ولايت، فكر نكردهام. تعريف و تمجيد در كار نيست و مظلوم هم نيستم كه بخواهم رفع مظلوميت بكنم اگر ميگويم، به خاطر اين است كه شايد اين گفتار، تذكّري مناسب باشد.
منبع: پرونده شهيددردانشگاه تهران