پاسخ به:ایرادات بعضی از مداحیهای عصر حاضر را چه میدانید؟
دوشنبه 18 شهریور 1398 9:53 PM
و اما نظر خودم ، به نظر من علاوه بر اینکه مداحان عزیز کشور ، بسیار غرق در دورو نشان دادن خود میکنن ، اهنگ و وزن اشعارشون هم به سبک خواننده های معروف پاپ میباشد تا از این راه طرفداران خود را دلگرم نگه دارند و این بسی جای نگرانیست !
علاوه بر این ها ، استفاده از کلماتی که خیلی زیبا نیست و یا حتی کلماتی که درست ادا نمیشوند ! مثلا به جای اینکه حسین رو درست بگن ، اینجوری میگن : سعید !!!!!!!
الان میپرسین ، سعید ؟
بله ! سعید رو خودتون خیلی سریع بگین ( و حالت مداحی )
متاسفانه یکی از مداحانی که به مشهد اومد در سال پیش ، در یکی از شب ها به من و چند تن از دوستام گفت که به اینکار میگن زیبا خوانی مداحان !
من که واقعا ناراحت شدم !
واقعا مداحان 30 یا 20 سال پیش کجا و مداحان امروزه !!!!!!!!!!!!!!
البته به نظرم یه درنگی هم به خودمون بزنم !
دقت کردین که وقتی مداحی شروع میشه ، چقدر مردم روحیه میگیرن و میان تا عرض ارادت خودشونو نشون بدن ؟
ولی
وقتی که سخنرانی شروع میشه ، انگار خوابشون گرفته ؟
و حتی میتونم به این اشاره کنم که وقتی شما پرچمی رو در خیابانی میبینید که مجلس عزاداری امام حسین ( ع ) رو تبلیغ میکنه ، اسم مداح رو بزرگ مینویسن و اسم سخنران رو کوچیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا واقعا ؟
چرا ما به شور حسینی واقعا عمل میکنیم ، ولی به شعور حسینی بی اعتناییم ؟
مگه مجلس امام حسین همش سینه زدن و گریه کردنه ؟
یعنی نباید یکم از اموزه ها و هدف هایی که سخنران میگه رو گوش کنیم ؟ پس چرا وقتی سخنران داره صحبت میکنه اینقدر بی توجهیم ؟
التماس تفکر ...
من هم متقابلاازاین شایدبتوان گفت سریع لفظ وکلمه امام حسین رواداکردن روناراضی هستم ونه تنهاباعث قشنگ نشدن صوت مداحی نخواهدشدبلکه بابلندکردن صدای بلندگوهاشون مردم روازخودشون فراری ومتفرق می کنندالبته من تعبیردیگه ای ازاین بقول شمالفظ،،سعید،،می نمایم وبقول فردی برای نوآوری درریتم مداحی ازاین نحوه نام بردن استفاده می شود.