انچیلادای مرغ به روشی سریع، در ماهیتابه چدنی
جمعه 1 شهریور 1398 10:24 PM
برترینها: انچیلادای مرغ در واقع یکی از آن غذاهای راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست میشود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده میشود.
دو چیز وجود دارد که این دستورالعمل را جالب میکند. اول اینکه در عرض ۳۰ دقیقه آماده است. دوم اینکه یک غذای متنوع و فوق العاه است. انچیلادای مرغ در ماهیتابه خیلی راحت درست میشود، سرشار از طعمهای شگفت انگیز و مهمتر از همه اینکه یک ناهار یا شام سریع را به شما میدهد.
انچیلادای مرغ در واقع یکی از غذاهای مکزیکی محبوب است. این غذا با مرغ ریش ریش شده، گوجه، سس انچیلادا، پنیر چدار و نان تورتیلا درست میشود. آنها همگی با هم این غذای خوشمزه را درست میکنند. این غذا بخصوص برای آخر هفتهها خوب است، اما چرا؟
خب، چون شما بخشی از بقایای غذاهای قبلی را میتوانید در این غذا پیدا کنید؛ مثل مرغ ریش ریش شده. مواد تشکیل دهنده انچیلادای مرغ در ماهیتابه چدنی اغلبشان در خانه پیدا میشوند به غیر از بعضی چیزها مثل پنیر چدار که باید بخرید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس، گرم کنید.
۲. در ماهیتابهای مناسب فر یا ماهیتابه چدنی، روغن را با حرارتی بالاتر از حد متوسط، گرم کنید.
۳. پیازها را تفت دهید تا زمانی که تغییر نگ دهند و تیره شوند.
۴. ادویهها، نمک و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید (تصویر شماره ۱). حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
۵. کنسرو گوجه (یا ۴ عدد گوجه متوسط پخته و له شده)، سس انچیلادا (تصویر شماره ۲)، نان نازک، مرغ، ذرت و ۱ پیمانه پنیر را اضافه کنید (تصویر شماره ۳). بهم بزنید تا ترکیب شوند (تصویر شماره ۴). بهتر است نانها را با قیچی آشپزخانه ببرید تا به برشهایی کوچک تقسیم شوند و براحتی در ماهیتابه جا بگیرند.
۶. روی آن را با باقیمانده پنیر بپوشانید (تصویر شماره ۵) و به مدت ۲۰ دقیقه تا موقعی که پنیر ذوب شده و حباب بزند، بپزید (تصویر شماره ۶).
۷. روی آن را با خامه ترش و گشنیز خرد شده، تزئین کنید.
نکات مهم
منبع: boulderlocavore
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست