طرز تهیه کیک سه شیر یا Tres Leches
جمعه 25 مرداد 1398 7:22 PM
برترینها: کیک سه شیر یک دسر مکزیکی است که باید خوشمزه، مغذی و آبدار است. این یک نوع کیک خیسانده در شیر است و چون از سه نوع شیر استفاده میشود به این نام مشهور شده است. این دسر شامل شیر عسلی، خامه و شیر کامل است همچنین آن را در هر فصلی از سال میتوان درست کرد.
کیک سه شیر یکی از بهترین انواع کیک در جهان است شاید به این دلیل که از یک خوردنی بسیار خوشمزه و غلیظ در آن استفاده میشود؛ یعنی شیر عسلی. احتمالا شما هم مثل من از آنهایی هستید که وقتی شیر عسلی میخرید خودتان را داخل در یخچال و در حال انگشت زدن در قوطی شیر عسلی میبینید و در یک لحظه به خودتان میآیید که ته آن را در نیاورید. بله این کیک هم از این خوردنی خوشمزه به اضافه شیر تغلیظی شیرین نشده و خامه استفاده میکند.
شیر تغلیظی شیرین نشده و شیر عسلی در واقع هر دو شیر غلیظ شده هستند که دومی در کشور ما به این نام مشهور است در حالی که میدانید در این خوراکی اصلا عسل استفاده نشده بهر حال هر دو غلیظ هستند، اما یکی شیرین نشده و دیگری حاوی شیرین کننده است. شما میتوانید این خوراکی را در مغازههایی که اقلام خارجی میفروشند خریداری کنید و یا بصورت آنلاین دریافت کنید. قیمت آنها بالا نیست و برای یکبار غلبه بر هوسهای شیرینتان، ارزش خریداری را دارند البته حتی میتوانید بهراحتی آنها را در خانه درست کنید؛ کافیست دستورالعمل آنها را در اینترنت جستجو کنید. حالا با هم مواد کیک را بررسی میکنیم.
مواد تشکیل دهنده کیک سه شیر چه هستند؟
مواد لازم
کیک
مخلوط شیری
تزئین
طرز تهیه
۱. ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک ظرف فر به ابعاد ۱۳ در ۹ اینچ یا ۱۲ در ۸ اینچ را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. آرد کیک را داخل کاسه مخلوط، الک کنید. بیکینگپودر و نمک را افزوده و به مدت ۲۰ ثانیه با همزن دستی، بهم بزنید و کنار بگذارید.
۳. در کاسه همزن که قطعه مخلوط کن روی آن قرار داده شده، کره و شکر را با همدیگر مخلوط و به صورت کرم درآورید؛ یعنی تا زمانی که خیلی کم رنگ و پف شود.
۴. تخممرغها را داخل مخلوط کره و شکر ریخته و با همدیگر مخلوط کنید تا زمانی که بخوبی با هم ترکیب شوند. وانیل را هم افزوده و ترکیب کنید.
۵. آرد را هم در سه نوبت افزوده و هر بار فقط تا زمانی که ترکیب شود، مخلوط کنید. کاسه مخلوط کن را از همزن جدا کنید و با استفاده از قاشق سلیکونی، موادی را که در لبه جمع شدهاند، به سمت پایین برانید و با مواد کف کاسه مخلوط کنید.
۶. مواد کیک را داخل ظرف فر آماده شده بریزید و آن را بصورت یک لایه صاف و یکسان پهن کنید. این خمیر به صورت لایهای نازک به نظر میرسد.
۷. آن را در فر از قبل آماده شده بریزید تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید که حدود ۲۴ تا ۲۸ دقیقه است. آن را از فر بردارید و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شود. ۴۵ دقیقه بگذارید بماند تا خنک شود. وقتی که خنک شد، روی کیک را با چنگال سوراخ کنید. این سوراخها را در تمام طول کیک انجام دهید.
۸. در یک کاسه بزرگ مخلوط، شیر، ۱/۲ پیمانه خامه سنگین، شیر غلیظ شده شیرین و شیر غلیظ شده شیرین نشده را ریخته و با هم کاملا مخلوط کنید.
۹. مخلوط شیری را روی کیک بصورت یکسان بریزید تا کل کیک را در بر بگیرید. روی کیک را بپوشانید و در یخچال به مدت ۶ ساعت قرار دهید (یا حداکثر ۳ روز). این کار به کیک اجازه میدهد تا کاملا در مایع شیری خیسانده شود. این مرحله را هرگز حذف نکنید.
۱۰. در کاسه همزن برقی ثابت یا کاسهای مخصوص مخلوط کردن با همزن برقی ایستاده، خامه سنگین را بزنید تا زمانی که برآمدگیهایی نرم در آن ایجاد شود. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که برآمدگیهای سفتی در آن تشکیل شود. آن را روی کیک خنک شده، پهن کنید.
۱۱. کیک را بصورت قطعات مربعی، برش زده و با توت فرنگیهای دو نیم شده تزئین کنید یا روی آن دارچین بپاشید. کیک را در یخچال نگه دارید یا سرو کنید.
نکات مهم
ترفندهایی برای درست کردن بهترین کیک سه شیر
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست