پاسخ به:امام خمينی>آنچه ديگران درباره امام گفته اند
جمعه 24 دی 1389 11:46 AM
رييس جمهور مالي
امام خميني شخصيتي استثنايي بود كه تاثيري جاودانه در تاريخ معاصر ايران، امت اسلامي و جهان گذاشت.
دبيركل سازمان ملل متحد
مردم ايران رهبري بزرگ را از دست دادند و من عظمت اندوه مسلمانان اين كشور را به خوبي درك ميكنم.
رييس مجلس اتحاد المسلمين سراسر هند
خدمات رهبر فقيد و انقلابي ايران در راه اجرا و تحكيم اسلام در قرن حاضر را تاريخ با حروف طلايي ثبت خواهد كرد.
اينجانب مفتخر به برخورداري از امتياز آشنايي نزديک با يکي از بزرگترين شخصيتهاي تاريخ شدم، يک آشنايي بسيارنزديک با خلوت آخرين سالها، روزها و دقايق زندگي، در کنار نزديکترين افراد خانواده و دوستانش. تنها ميتوانم از عميقترين گوشه قلبم بگويم و تکرار کنم که او يک نمونه بود. نمونه، يک نمونه واقعي.
ارنستو کاردينال، روحاني سرشناس نيکاراگوئه
امروز(در پي رحلت امام خميني) نميتوانم احساس درد سنگين خود را بيان کنم، لذا تنها به گفتن اين جمله اکتفا ميکنم، خدايا در عوض اين انسانهاکه از ميان ما رفتند، براي هدايت ما انسانهاي ديگري به زمين فرست.
کليم صديقي، رئيس موسسه اسلامي لندن
امام خميني رهبر بيچون و چراي امت و تاريخ معاصر اسلام است چرا که ايشان همه کفر را يکجا به مبارزه طلبيد و به همين دليل است که غرب و شرق برار ترور شخصيت اين رهبر کمنظير، تمام قدرت شيطاني، تبليغاتي خود را به کار ميگيرند، در نتيجه تأثير انقلاب اسلامي و تحت رهبري امام خميني، مسلمانان سراسر جهان به يک زبان و فکر تازه سياسي براي محاوره دست يافتند، اين زبان و اين افکار سياسي جديد به کالبد فرهنگي سياسي اسلام جان تازهاي بخشيد و مسلمانان را در سراسر دنيا وارد معادلات سياسي کرد. امام خميني با رهبري يکي از بزرگترين انقلابهاي جهان توانست تنها با تکيه بر قدرت لايزل خداوند، اسلام و ايمان مردم، يکي از بزرگترين ديکتاتورهاي مورد حمايت کامل شرق و غرب را شکست دهد.