0

شیرینی های سنتی در ایران

 
mehrgooya
mehrgooya
کاربر جدید
تاریخ عضویت : مرداد 1397 
تعداد پست ها : 4

شیرینی های سنتی در ایران
دوشنبه 7 مرداد 1398  11:09 PM

انواع شیرینی‌ های سنتی  از دوران قدیم در زندگی مردم ایران جا داشته و برای مناسبت‌های مختلف مانند جشن عروسی، عید نوروز ، جشن‌های ملی و هزاران مورد دیگر مورد استفاده قرار می‌گرفت . مردم برای نشان دادن شادی خود از این خوراکی استفاده می‌نمودند. تاجایی که استفاده از این خوراکی به قدری مرسوم شد که حتی در مراسم عزا هم شاهد آن هستیم. امروزه هم به رسم اجدادمان در مراسم‌های مختلف از شیرینی استفاده می‌شود.

این‌که چه کسانی کجا و چه سالی آستین بالا زده تا آرد و روغن و شکر را مخلوط ؛ و از خمیر نرم به دست آمده، گلوله‌هایی کوچک‌ و بزرگ  جدا کرده و با فشار دست به آن فرم داده و بعد آنها را به دست تنورهای داغ سپرده اند مشخص نیست. اما آنها با آن گلوله های جادویی کاری کرده‌اند که امروز میلیاردها انسان  شیرینی فکر خلاقشان را درمناسبت ها و اعیاد مختلف  زیر دندان احساس می‌کنند.
شیرینی پزی در کشور عزیزمان ایران هنریست به تنوع بوم رنگ هنرمند نقاش ، با تمام کرشمه ها و خطوط زیبا یش که در هرگوشه و هرشهر ، جادوی طعم و مزه ای خاص خودرا دارد .
بطور کلی مردم خاورمیانه عاشق شیرینی های سنتی پرشهد هستند. آنها شیرینی های خود را که با انبوهی از مغزهای مختلف پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن می خورند. اروپایی ها خوردن شیرینی همراه با صبحانه را دوست دارند و کیک های پوشیده از شکلات و میوه های فصل را می پسندند. مردم جنوب شرق آسیا نیز مشتری شیرینی های برنجی هستند.

ما ایرانی ها  نیزبه هر بهانه ای پای شیرینی را به جمع دورهمی هایمان باز می کنیم تا به یمن طعم شیرین شیرینی، دقایق مان را شیرین تر کنیم ................. همچنین

http://shakhoon.com/%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b9%d8%b3%d9%84-%d8%ae%d8%b4%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%b1

تشکرات از این پست
hosinsaeidi nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها